Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Gençler Çalışıyor

CHP’li Gençler Çalışıyor

İki ay içerisinde 20’den fazla muhtar ziyareti yapan, muhtarların sorunlarını, taleplerini ve beğenilerini Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan TARTAN’a ileten gençler, bu ziyaretlere her gün devam edeceklerini, güncel sorunları muhtarlardan dinlemeye ve mahallelerdeki gençleri aralarına katıp ve büyük bir aile ortamı oluşturmaya kararlılar.

  • Ege Postası
  • 10.03.2013 - 14:23
İZMİR-  Gençlik Kolları Başkanı Kemal ÖZDÖNMEZ bu çalışmaları şöyle dile getirdi: “Gençlik siyasetin içinde bulunduğu sürece; siyasete doğru yönde yol verebilir, sorunlarına çözüm zemini hazırlar. Bu gerçekler ışığında; siyasi partilerin omurgasını gençlerin oluşturması gerekmektedir. Biz Gençlik Kolları olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Amacımız gün geçtikçe büyüyerek ülkenin ve gençlerin sorunlarını daha yüksek sesle dile getirebilmek. Bunun için sürekli faal durumdayız. Gerek mahalle ziyaretleri ve toplantılarıyla sorunları dinliyor ve gerekli yerlere ulaştırıyoruz ve gerekse etkinliklerle daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Önümüzde uzun bir yol var ve bu yolda daha çok çalışıp gençlerin sesini daha fazla duyuracağız. Yapılan haksızlıklara karşı sessiz kalmayacağız” dedi.

Etkinliklere çok hızlı ve etkileyici şekilde başlayan gençler, birçok dernek ziyareti, kahvaltı etkinliği katılımları, Kadın-erkek sorunları adlı panel, Lösemili çocuklar ve aileleri için harika bir gün, önemli gün ve anma günü etkinlikleri, imza kampanyalarına destek gibi daha birçok iş başardılar. Önleri açık olan ve daha iyi bir gelecek için çalışan gençlerin, gün geçtikçe yeni arkadaşları yanlarına alıp büyüyecekleri kesin.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.