Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Şengül CHP'li başkanları eleştiri yağmuruna tuttu

AK Partili Şengül CHP'li başkanları eleştiri yağmuruna tuttu

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül hem Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu7na hem de Çeşme Belediye Başkanı Tütüncüoğlu'na tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 10.03.2013 - 12:32
 AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, TOKİ’nin Çeşme’ye yatırım yapmasını engelleyen Belediye başkanına tepki göstererek, “CHP’li Belediye Başkanları TOKİ’yi engelliyor demiştim. Bu sözümün en güzel örneğini Çeşme’de yaşıyoruz. Kendi binasına dört kat izni veren Çeşme Belediye Başkanı, TOKİ’nin dört katlı binalarına itiraz ediyor” diye konuştu.


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün, Körfezi kirlettiği gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi’ne ceza kesmesine tepki gösteren Aziz Kocaoğlu’na da seslenen Şengül, “Görevini yapan bir bürokrata tepki gösteremezsiniz. Eğer Körfezi kirletiyorsanız, bunun bir cezası var. Bedelini ödersiniz. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yapmıştır. Sayın Kocaoğlu’nun bir dokunulmazlığı mı var da biz mi bilmiyoru? Kanun önünde herkes, her belediye başkanı eşittir”dedi.


“DAR GELİRLİLER YAŞAMASIN MI'”

İzmir’in bir çok yerinde özellikle dar gelirli ailelerden yoğun bir talep aldıklarını belirten Şengül, “TOKİ’nin uzun vadeli stratejisi, alt ve orta gelir grubuna yönelik konutlar yapmaktır. Bu çerçevede TOKİ İzmir’de konut yapmak istiyor ama belediyeler bu konuda çok katı bir tutum içindeler. Çeşme’de bunlardan biri. Çeşme’de otellerde, çeşitli yerlerde çalışan dar gelirli vatandaşlarımızın konut ihtiyacı var. Bunu da karşılamak istiyoruz. Dar gelirli insanlar yaşamasın mı” diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.