Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir adayı İbrahim Turhan MÜSİAD bizim için değerli

AK Parti İzmir adayı İbrahim Turhan MÜSİAD bizim için değerli

Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Borsa İstanbul Eski Başkanı İbrahim Turhan, Müstakil Snayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda konuşma yapan Turhan, MÜSİAD’ın Türkiye açısından büyük bir kazanım olduğunu dile getirdi. AK Parti İzmir adayı Turhan'dan

  • Ege Postası
  • 13.05.2015 - 12:59
Kendisinin de MÜSİAD’lı olduğunu belirten Turhan, ‘’Kendimi burada hep evimdeymişim gibi hissediyorum. MÜSİAD ile olan birlikteliğimiz neredeyse kendi tarihi kadar eski. Bunun yanı sıra bu kurumun vücuta gelme fikri Sayın Başbakanımız’a aittir. Medeniyet ve ilimin buluşması bizler için çok önemli. MÜSİAD’ın oluşmasının sebebi bu medeniyet protatifini ve tasavvufunun olma iddiası ilee bir araya gelen, yaşadığı coğrafyanın değerleri ile ahlaklanmış medeniyet ve tarih şuuruna sahip iş insanlarımızın oluşturduğu bir teşekkül olarak ortaya çıkmışti. Bu bakımından bizim için son derece değerli. MÜSİAD’ın başarısı ve yükselmesi bizim içim medeniyet mücadelesinde kat edilen bir merhale oldu. Bu bakımdan bugün burada sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum’’ şeklinde konuştu.
AK PARTİ’YE ZARAR VERMEK İSTİYORLAR 
Önlerinde 7 Haziran seçimlerinin olduğunu belirten Turhan seçimin hassasiyetini yönetim kurulu üyleri ile paylaştı. Turhan, ‘’Bundan önce de çok önemli seçimler geçirdik ve hepsinin cevabını verdik. 7 Haziran günü de aynı cevabı milletimiz verecektir. Bunu verimli bir şekilde kullanabilmemiz bu seçim öncesi performansımıza bağlı. Çünkü Türkiye’yi o eski karanlık günlerine döndürmeye çalışan şer grupları bir araya geldi ve akla gelmeyecek koalisyon ve birliktelikler peşine düştüler. Bu konuda paralel yapıya bir kez daha dikkat etmek gerekiyor. Yıllarca suret-i Haktan görünerek bizi de inandıran bu kişiler Kabe’yle Taksim’i bir arada tutmuş HDP ile ittifak ediyor. Bunlar heryerde farklı bir yüz farklı bir suretle adeta bukelamun gibi içinde bulundukları ortamda sadece ve sadece Ak Parti’ye zarar vermek için gayret peşine düşüyor. Bu dönemde ülkemizin tehlikede olduğu tek durumun bu olduğunu düşünüyorum” dedi. 
MÜSİAD’IN GÖREV VE SORUMLULUĞU 
İzmir Milletvekili Adayı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun yanı sıra son dönemde üniversite sınavına dair çıkan haber ve bulgular kanımı dondurdu. Gençlerimizin emeklerini hiçe sayarak kul hakkını ayaklar altına alarak insanların hayatlarını çalanların bizim inancımızla ve değerlerimizle hiçbir ilişkisi olamaz. Bunu yapacak kadar alçalanlar hiçbir surette bu topraklarda bir daha gün yüzü görmemeli. Bu bakımdan MÜSİAD’a çok büyük bir görev düştüğünü düşünüyorum. Çünkü gerçekleri anlatmak halen bu noktada kafa karışıklığı içindeki insanlarımızı uyandırmak MÜSİAD’ın görev ve sorumluluğudur. Çünkü biz bir medeniyet davasının prototipi bu değerlerin gerçek sahibi ve taşıyıcısıyız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.