Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de Şubat yenilikleri

AK Parti İzmir'de Şubat yenilikleri

Daha önce İl Başkanı, Başkan yardımcıları ve vekillerin katılımıyla gerçekleşen ilçe danışma toplantılarına bu ayla birlikte bölge başkanları ve ilçe koordinatörleride katılmaya başladı. AK Parti siyasi vizyonu, uzlaşma yönetimi, 4+4+4, Büyükşehir Yasası ve motivasyon başlıkları altındaki konular ilçelerde il yönetimindeki isimler tarafından teşkilatlara anlatılacak.

  • Ege Postası
  • 07.02.2013 - 13:29
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir’de aralıksız devam eden ve ilçe teşkilatları açısından son derece önemli olan ilçe divan toplantıları Şubat ayıyla birlikte yeni uygulamalara sahne oldu. Daha önce İl Başkanı, başkan yardımcıları ve vekillerin katılımıyla gerçekleşen toplantılara bu ayla birlikte bölge başkanları ve koordinatörlerde katılmaya başladı. Geçmiş aylarda yapılan toplantılara göre daha geniş katılımlı toplantılar yapmak isteyen AK Parti İzmir’de ikinci yeni uygulama ise toplantı başlarında verilecek olan eğitim olacak. AK Parti Genel Merkezin Kuşadası’nda İzmir teşkilatına yönelik gerçekleştirdiği iki günlük kampta verilen eğitimin yerel seçim sürecinde çok faydalı olacağını düşünen İl Başkanı Ömer Cihat Akay, seçime yönelik eğitimleri ilçe divan toplantılarında hayata geçirdi.

5 FARKLI KONUDA EĞİTİM
Şubat ayıyla birlikte İl başkan yardımcıları ve il yöneticileri ilçelerde toplantılardan önce yaklaşık 1 saat eğitim verecek. Bu ay Nazmi Kalyoncu, Kenan Çakar, Mahmut Badem, Özlem Coşan, Bekir Pakdemirli, Melek Eroğlu, Fırat Aytekin ve Uğur Türkan’dan oluşan ekip farklı ilçelerde AK Parti siyasi vizyonu, uzlaşma yönetimi, 4+4+4, Büyükşehir Yasası ve motivasyon başlıkları altındaki konuları genel merkezin hazırladığı taslak kapsamında ilçe teşkilatlarına anlatacaklar. Gelen soruları cevaplayacaklar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.