Dolar 32,6719
%0.08
Euro 35,1395
%0.14
Altın 2.448,880
%0.05
Bist-100 10.343,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de gündem kongreler: İkinci bölgeye koordinatör çıkarması!

AK Parti İzmir'de gündem kongreler: İkinci bölgeye koordinatör çıkarması!

Olağan kongre takviminin işlediği AK Parti İzmir Teşkilatı'nda ilçelere yönelik çalışmalar devam ediyor. Kongrelere tek adayla girecek olan AK Parti’de birinci bölgeden sonra ikinci bölgede de koordinatör çalışması start aldı. Eskişehir Milletvekili, İzmir İkinci Bölge Koordinatörü Salih Koca Karşıyaka’dan kentteki mesaisine başladı. Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan'ın eşlik ettiği Koca, teşkilattan kongrede aday olarak görmek istedikleri 3’er isim aldı.

  • Ege Postası
  • 11.10.2014 - 17:59
EGE POSTASI - AK Parti İzmir Teşkilatı’nda olağan kongre süreci tüm hızıyla sürüyor. 18-19 Ekim’de yapılacak delege seçimleri sonrası Kasım ayıyla birlikte ilçe kongreleri start alacak.

Kongrelere tek adayla girmeyi planlayan AK Parti’de, teşkilatlara yönelik bu doğrultuda çalışmalarda devam ediyor.

YÜKSEL TAMAMLADI
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Denizli Milletvekili, İzmir Birinci Bölge Koordinatörü Mehmet Yüksel kente gelip sorumlu olduğu bölgede yer alan ilçelerde teşkilatlarla bir araya gelmişti.Yüksel çalışmasını tamamlayarak raporunu hazırlamış ve Ankara'ya dönmüştü.

KOCA STARTI KARŞIYAKA'DAN VERDİ
Yüksel’in ardından ikinci bölge koordinatörü, Eskişehir Milletvekili Salih Koca’da İzmir’e geldi. Öğle saatlerinde kente gelen Koca, Karşıyaka İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek İzmir mesaisine başladı, günü Dikili ziyaretiyle bitirdi. Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan’ın eşlik ettiği Koca’nın görüşmelerde yer alan mahalle temsilcileri,parti üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinden kongrede aday olarak görmek istedikleri 3’er isim istedi. Koca'nın özel görüşme yapmak isteyen teşkilat mensuplarıyla da birebir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.