Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de haklı gurur: O birim Türkiye ikincisi oldu

AK Parti İzmir'de haklı gurur: O birim Türkiye ikincisi oldu

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanlığı, AK Parti İletişim Koordinasyon Merkezi (AKİM)Türkiye ikincisi oldu. Sosyal işler biriminin elde ettiği başarının kendilerini mutlu ettiğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Sosyal alanda yapmış olduğumuz çalışma ve yardımlarla gelen gerçekten değerli bir ikincilik bu. Birincilik ya da ikincilik derdinde değiliz. Vatandaşımıza hizmet etme derdindeyiz” değerlendirmesini yaptı. AK Parti İzmir'de haklı gurur

  • Ege Postası
  • 30.01.2018 - 12:03

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Partisinin genel merkezi tarafından 81 il bazında yapılan değerlendirme sonunda ikinciliğe layık görülen AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın sahadaki çalışmalarının meyvesini almanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Türkiye ikincisi seçilmeyi ‘değerli bir ikincilik bu’ şeklinde nitelendirdi.

BÜLENT DELİCAN: GERÇEKTEN DEĞERLİ BİR İKİNCİLİK BU

İl Başkanı Bülent Delican, “Sosyal işler birim başkanımız Adnan Yılmaz başta olmak üzere emek gösteren tüm ekibe teşekkür ediyoruz. İzmir büyük bir kent. Halkımız yerelde birçok sorunu hükümetimizin çözmesini istiyor. Sosyal alanda yapmış olduğumuz çalışma ve yardımlarla gelen gerçekten değerli bir ikincilik bu. Birincilik ya da ikincilik derdinde değiliz. Vatandaşımıza hizmet etme derdindeyiz. Daha fazla insana, İzmirliye ulaşmayı hedefliyoruz. İnşallah hedefimize ulaşıyoruz” dedi.

DELİCAN: SOSYAL İŞLER VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİMLERİMİZİN KAPISI BİLE YOKTUR, KAPIMIZ TÜM İZMİRLİLERE AÇIKTIR

“Sosyal işler ve halkla ilişkiler birimlerimizin kapısı bile yoktur, tamamen açıktır. En başta şeffaflığı ve samimiyeti hedefliyoruz. Gelen partililerimiz de bu konuda zaten hem ilde hem ilçelerde son derece memnunlar” diyen Başkan Delican, ana kademe, gençlik ve kadın kolları birimleriyle sahada olduklarını, İzmirlilerin sorunlarını ve taleplerini yerinde tespit edip çözdüklerini, gelen hiçbir talebi geri çevirmediklerini ve ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

DELİCAN: SONUCUN GURURUNU YAŞIYORUZ

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, çalışma prensiplerinin partide oturalım insanlar gelsin şeklinde olmadığını anlatarak,

“Biz sadece partide oturup da insanlar gelsin yardımcı olalım şeklinde çalışmıyoruz. Ev gezileri, ziyaretleri yapıyoruz. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları ekibimizle hep birlikte mahalle başkanlarıyla sahadayız. Sahada gördüğümüz sorunları, eksiklikleri, vatandaşların taleplerini değerlendirip en kısa sürede çözüp yardımcı oluyoruz. Bu da zaten o çalışmalarımızın sonunda gelen bir sonuç. Başvuruların alınması, değerlendirilmesi, çözüme ulaştırılması noktasında değerlendirme yapıyor genel merkezimiz. Vatandaşlar çözüm odaklı bakar. Aile ve sosyal politikalar bakanlığımız ve diğer kurumlarla işbirliği içindeyiz. Bu sonucun gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

ADNAN YILMAZ: BAŞARIYA KATKI KOYAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başta Sosyal Market olmak üzere yaşlı, engelli ve sosyal ihtiyaçlı ailelere yönelik yaptıkları çalışmalarla takdir toplayan AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, “Başarıya katkı koyan arkadaşlarıma teşekkür eder, engelli-yaşlı ve sosyal ihtiyaçlı ailelerin yanlarında olmayı sürdüreceğimizin sözünü şimdiden vermek isterim” şeklinde bir değerlendirme yaptı.

YILMAZ: BÜYÜK BİR MUTLULUK VE GURUR YAŞIYORUZ

Yaptıkları çalışmalarla 7 bini aşkın aileye ulaştıklarını kaydeden AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz da, 350 kişiyi aşan ekipleriyle birlikte ilçe başkanlıklarıyla koordineli olarak yürüttükleri çalışmaların parti genel merkezleri tarafından takdir edilmesi nedeniyle büyük bir mutluluk ve gurur yaşadıklarını ifade etti.

YILMAZ: VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Haftada üç gün il binasına gelen vatandaşları tek tek dinlediklerini ve çözüm odaklarını harekete geçirdiklerini belirten Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, siyasetin insana dokunmakla başarılı yürütülebileceğine inandıklarını, yaptıkları yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titiz çalıştıklarını, engelli-yaşlı ve sosyal ihtiyaçlı ailelerin yanında olmayı sürdüreceklerini ile getirerek,

“AK Parti diğer partiler gibi değil. Biz insana dokunan, çözüm odaklı çalışan bir partiyiz. Bu başarıyı tüm ekibimle birlikte mutlulukla karşıladık. Bizi daha fazla motive edecek. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.