Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de istifalar tamam!

AK Parti İzmir'de istifalar tamam!

AK Parti İzmir’de bir devir kapandı. 3.5 yıldır Ak Parti İl Başkanlığı yapan Ömer Cihat Akay, Genel Merkez'in isteği üzerine istifa etti.İl yönetiminin de istifalarını topladı. Akay, Çarşamba sabahı 10:40 uçağıyla istifaları Ankara’ya götürecek. Tüzüğe göre yeni yönetim atanıncaya kadar partiyi İl Demokrasi ve Hakem Heyeti Başkanı Bülent Delican yönetecek.

  • Ege Postası
  • 03.06.2014 - 22:13
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Teşkilatında bir devir kapandı. İzmir'de 3.5 yıldır Ak Parti İl Başkanlığı yapan Ömer Cihat Akay, Genel Merkez'in isteği üzerine istifa etti. Akay, yönetim kurulu toplantısında il yönetimininde istifa dilekçelerini aldı. İl yöneticilerinin tamamıyla helalleşen Akay’ın toplantıda “partiye yıllardır hizmet ediyorum. Bundan sonrada bir nefer gibi çalışacağım. Partim bana ne görev verirse yapmaya hazırım”dediği ifade edildi.

İSTİFALAR KOORDİNATÖRLERE
Akay, Çarşamba sabahı 10:40 uçağıyla Ankara’ya giderek istifaları İzmir koordinatörleri Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Eskişehir Milletvekili Salih Koca’ya  teslim edecek.  Tüzüğe göre yeni yönetim atanıncaya kadar partiyi İl Demokrasi ve Hakem Heyeti Başkanı Bülent Delican yönetecek.Akayi perşembe günü basın toplantısı düzenleyecek. Cuma gününden itibaren ise ilçe turuna çıkacak ve  teşkilatlarla helalleşecek.

Yeni ismin 15 günlük sürede atanması bekleniyor. Genel Merkez bu süreçte milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanlarına fikirlerini soracak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.