Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de koordinatörlerden mülakat turu!

AK Parti İzmir'de koordinatörlerden mülakat turu!

2009 yerel seçimlerinde meclis üyesi listelerinde yaşanan sıkıntının benzerini yaşamak istemeyen AK Parti İzmir İl Başkanlığı ilçelerde meclis üyesi aday adaylarıyla mülakat yapmaya başladı. İlçe koordinatörleri sorumlu oldukları ilçelerde meclis üyesi aday adaylarına dört soru soruyor.

  • Ege Postası
  • 09.12.2013 - 17:05
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’de meclis üyelikleri başvuruları 1 Aralık tarihinde sona ererken, İzmir İl Teşkilatı düğmeye bastı.2009 yerel seçimlerinde meclis üyesi listelerinde yaşanan sıkıntının benzerini yaşamak istemeyen AK Parti, ilçelerde meclis üyesi aday adaylarıyla mülakat yapmaya başladı.

KAMUOYU YOKLAMALARI DEVAM EDİYOR
Önümüzdeki günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı açıklayacak olan AK Parti, İzmir’de 30 ilçede seçimlere en çok oyu getirecek adaylarla girmek için ince eleyip sık dokuyor. Başkan adaylarına yönelik kamuoyu araştırmaları son sürat devam ederken, meclis üyeliklerine yönelik ilçelerde çalışma başlatıldı.

4 SORU SORULUYOR
İlçe koordinatörleri sorumlu oldukları ilçelerde meclis üyeleri aday adaylarıyla mülakat yapmaya başladı. Bornova ve Çiğli’de startı verilen çalışmada meclis üyesi aday adaylarına ‘Siyasi geçmişiniz'’, ‘STK’lar ile bağlantınız'’, ‘AK Parti’de meclis üyesi olarak neler yapacaksın'’ ve ‘Niye AK Parti ve niye meclis üyeliği'’ soruları soruluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.