Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'den boş tribün savunması: Organizasyonu Valilik yaptı

AK Parti İzmir'den boş tribün savunması: Organizasyonu Valilik yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın, İzmir'de cumartesi günü Atatürk Stadyumu'nda yaptığı 770 milyon lira bedelli 626 adet projenin açılış töreninde tribünlerin boş kalması ve sahanın yarısının bile dolmaması muhalefetin yüzünü güldürdü. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, orrganizasyonun İzmir Valiliği'ne ait olduğunu öne sürerek, "Mutlulukları kısa sürecek. AK Parti teşkilatları, 24 Mayıs'ta Gündoğdu'da şimdi yüzü gülenlerle hesaplaşacak" dedi. AK Parti İzmir'den boş tribün savunması

  • Ege Postası
  • 12.05.2015 - 10:05
İZMİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Mayıs'ta İzmir Atatürk Stadyumu'nda 770 milyon liralık 626 projenin toplu açılışını yaptı ancak açılıştan çok boş tribünler ve ancak yarıya kadar dolan saha gündeme geldi. Özellikle muhalefet boş tribün fotoğraflarını sosyal medyada sıkça paylaştı. 

"BALBAY: İZMİR'DE 626 ADET NE AÇTI'" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



MHP: İLAHİ ADALET

Aynı gün Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi miting için geldiği Gündoğdu Meydanı'nda ağırlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Bizim mitingimizin duyuru pankartlarına bile tahammül edemeyip indirmişlerdi. İlahi adalet. İzmirli, Cumhurbaşkanı'nın AKP'ye oy isteme amaçlı yaptığı törene gereken cevabı verdi" dedi. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da "Valilik ve bakanlıkların bütün talimatlarına ve baskılarına rağmen açılış törenine ancak bu kadar ilgi gösterildi. İzmirli kimseye boyun eğmez ve diz çökmez" dedi. 



TÖRENİ VALİLİK ORGANİZE ETTİ

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, resmi tören olduğu için katılımı İzmir Valiliği'nin organize ettiğini öne sürerek, eleştirilere 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitingte cevap vereceklerini söyledi. Delican, "Cumhurbaşkanımız siyasi bir programa katılmadı. Törene katılımı, İzmir Valiliği organize etti. Elma ile armudu karıştırıyorlar. Bizi eleştirenlerin mutlulukları kısa sürecek. AK Parti teşkilatları 24 Mayıs'ta Gündoğdu'da şimdi yüzü gülenlerle hesaplaşacak. AK Parti'nin İzmir'de 466 bin üyesi var. O stat gibi 9 tanesini dolduruz. AK Parti teşkilatlarının cumhurbaşkanına duyduğu sevgi, stadyumun dolup dolmamasıyla ölçülmez" dedi. (Elif Demirci-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.