Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir sandık başına gitti

AK Parti İzmir sandık başına gitti

Tüm Türkiye'de olduğu gibi seçim heyecanı İzmir'de de devam ediyor. AK Parti İzmir'de Başkan Delican ve ilçe belediye başkanları sandık başına gitti, oylarını kullanıp mesaj verdi. AK Parti İzmir sandık başına gitti

  • Ege Postası
  • 01.11.2015 - 10:48
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 1 Kasım seçimleri için oyunu Bornova Altay Ticaret Meslek Lisesi 1357 No’lu sandıkta kullandı.

Sabah erken saatte sandık başına eşi Dilek hanımla giden Delican 1 Kasım Seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını diledi.



Oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada Genel Seçimlerin önemini vurgulayan Delican, “Vatandaş olarak demokratik görevimiz olan kutsal oy kullanma işlemini gerçekleştirdik. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Sabahın erken saatlerinde dahi olsa katılım yoğun olması bizleri sevindirdi.    İnşallah AK Parti seçimlerin sonuca ‘Tek Başına İş Başına’ diyecek. İzmir’de Türkiye’nin geleceğine vermiş olduğu oylarla destek olacak. Tüm İzmirli hemşerilerime hayırlı bir seçim günü diliyorum” dedi.



Başkan Soylu Oyunu Kullandı

 
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu oyunu, Oğlananası Ortaokulu 1164 numaralı sandıkta kullandı.
 
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, eşi Esra Soylu ile birlikte oyunu Oğlananası Ortaokulu’nda kullandı. 1164 numaralı sandıkta oyunu kullanmaya gelen Başkan Soylu, vatandaşlar la da sohbet etti. Seçimlerin Türkiye’ye hayırlar getirmesi dileğinde bulunan BaşkanSoylu, “  7 Haziran seçimlerinin ardından yeniden sandık başındayız. Seçimler demokrasinin taçlandığı günlerdir. Bugün milletimizin söylediği belirleyici olacak. Memleket meselesi için, istikrar için, ülkemizin geleceği için biz de sandıkta sözümü söyledik. Ülkemiz için hayırlı olsun ” dedi.



Aşlık'tan Rabialı poz

 
AK Parti 24. dönem İzmir Milletvekili Ali Aşlık, 10 aylık kızı Rabia ile oy kullandı. 

AK Parti eski İzmir Milletvekili Ali Aşlık, 10 aylık kızı Rabia ile Gaziemir'de sandık başına gitti. Aşlık, kızı kucağında sandığa oy atarken çektirdiği fotoğrafı "Ülkemin ve Rabia'nın geleceği için 'ilk günkü aşkla haydi bismillah' dedik. Tamam inşaallah" notuyla twitter adresinden takipçileriyle paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.