Dolar 34,2753
%0.1
Euro 37,6484
%0.05
Altın 2.919,010
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Konak Meydanı'nda aşure dağıttı

AK Parti Konak Meydanı'nda aşure dağıttı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Günü etkinliği düzenledi, milletvekili ve adaylarıyla vatandaşa aşure dağıttı.

  • Ege Postası
  • 30.10.2015 - 13:02
Konak Meydanında düzenlenen etkinliğe AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, Milletvekili Adayı Fevzi Bayram, Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve İzmirlilerin yanı sıra partililer katıldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Aşure ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik için önemini vurgulayarak, “Muharrem ayının bereketi, birlik beraberliği biliyorsunuz aşureyle kutlanır. Aşure bizim geleneklerimizde inancımızda çok önemli. Bunu 92 yıl önce birlikte mücadele ederek omuz omuza milletimiz olarak büyük bir zaferle çıktığımız günümüzü birleştirmek istedik. Hem muharrem ayının bereketi birlik beraberliği, hem de 92 yıl boyunca birlik beraberlik içinde Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkarak bugün ulaştığımız refah düzeyine, 13 yıllık AK Parti iktidarında da cumhuriyet döneminin en önemli reformlarını yapmış olduğumuz süreçte halkımızla bütünleşmek istedik" diye konuştu.



AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan da “Partimizin bu seçimdeki sloganı Sen Ben yok Türkiye Var. Bu slogana uygun olarak hem Muharrem ayının evveliyatına uygun hem de Cumhuriyet Bayramımızın önemine şerefine uygun bir etkinlik düzenledik. Cumhurun bayramını aşure dağıtarak Cumhurun bayramını kutlamış olduk" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.