Dolar 34,2753
%0.1
Euro 37,6484
%0.05
Altın 2.919,010
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya iddialı konuştu: 'İzmir İstanbul ile yarışacak'

AK Partili Kaya iddialı konuştu: 'İzmir İstanbul ile yarışacak'

Seçime ramak kala Menderes ve Torbalı'da saha çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Eski Bakanı, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım'ın da katılımıyla gerçekleşen mitinglerde konuştu, vatandaşlarla kucaklaştı, esnaf ve dernek ziyaretlerinde bulundu. AK Partili Kaya iddialı konuştu:

  • Ege Postası
  • 30.10.2015 - 10:28
İZMİR - 1 Kasım genel seçimlerine çok az bir süre kala sahada en yoğun günlerinden birisini geçiren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım ile birlikte Menderes ve Torbalı ilçelerinde gerçekleştirilen mitinglere katıldı. Menderes'te Küner ve Torbalı'da Ayrancılar mahallelerinde yapılan mitinglere halkın geniş katılımı ve coşkusu damga vururken,  AK Partili Mahmut Atilla Kaya iki ilçede de önemli mesajlar verdi. Siyaseti her zaman millete hizmet adına yapıyoruz diyen Kaya, "Halkımızın ilgisi, desteği ve heyecanı bizlere güç ve kuvvet veriyor. Mesaj son derece açık. 7 Haziran'dan sonra oluşan tablo bize gösterdi ki, Türkiye'nin yegane umudu, ülkeyi geleceğe taşıyacak olan kadrolar AK Parti'dedir. Bu nedenle milletimiz 1 Kasım'da AK Parti'ye yeniden 'tek başına iş başına' diyor. Bu seçim artık parti meselesi olmaktan çıktı, memleket meselesi haline geldi. Türkiye eskiye dönmek değil, geleceğe olan yürüyüşüne devam etmek istiyor" diye konuştu. 



Daha güçlü İzmir 

AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarı döneminde Türkiye'nin 13 yıllık kalkınma yürüyüşünü koşuya çevireceğini ifade eden Kaya, en önde koşan illerin başında da İzmir'in geleceğini söyledi. Kamu ve özel sektör tarafından daha fazla yatırım yapılmasını sağlayacakları İzmir'i küresel çapta bir cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden Mahmut Atilla Kaya, "Daha güçlü İzmir, daha güçlü Türkiye'dir. Daha güçlü Türkiye için daha güçlü İzmir'i inşa edeceğiz. İzmir'e başka şehirlerle değil, İstanbul ile yarışmak yakışır" diye konuştu. 



Her şeyden önce millet dedik

Açıklamalarını sürdüren Kaya, AK Parti olarak her şeyden önce millet dediklerini, milli iradenin sözü ve kararının her şeyin önünde olduğuna inandıklarını vurguladı. Kaya, "Partimiz yeni dönemde de ülkemize ve milletimize hizmette en hazır partidir. Siyasetimizi 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' ahlakı üzerine, uygulamalarımızı 'adalet mülkün temelidir' şiarına dayalı kuran bir geleneğe sahibiz. Türkiye'nin en çok ihtiyacı olan istikrar ve güven ortamını tesis ettik. Vesayetin her türlüsüne dur diyerek kararlılıkla üzerine gittik. Önümüzdeki dönem için de temel amacımız, yine insanı merkez alan bir anlayış içinde Yeni Türkiye'yi her alanda güçlendirmek ve büyütmek olacaktır. Gördüğümüz ilgi ve destek, bizlerin yolumuzda daha azimli, kararlı yürümemize neden oluyor. Kat edecek çok yolumuz, yapacak daha çok işimiz var" şeklinde konuştu. 



Durmak bilmiyor  

Kaya, miting programlarının öncesinde Torbalı'da Pamukyazı ve Ayrancılar mahallelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ayrancılar'da Yörük ve Zeybek Kültürü Araştırma-Geliştirme Derneği tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına katılan Kaya, daha sonra Menderes ilçesinde de temaslarına devam etti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.