Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti adayı Ceyhun'dan 'çözüm süreci' garantisi

AK Parti adayı Ceyhun'dan 'çözüm süreci' garantisi

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Türkiye’de çözüm sürecinin önemine dikkat çekerek ‘Artık analarımız ağlamasın, aileler dağılmasın’ dedik ve yola çıktık. Çözüm sürecinin garantisi AK Parti’dir” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.05.2015 - 14:45
Narlıdere Tunceliler Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında HDP dahil hiçbir parti adayının kendilerini hatırlayıp ziyaret etmediğini, ilk gelen ziyaretçinin kendisi olduğunu öğrenen Ceyhun “Hiç merak etmeyin. Ben onlar adına da buradayım. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesin, her kesimin vekili olacağım. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.

Dünya kenti vizyonuyla…

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, seçim çalışmalarına Güzelbahçe ve Narlıdere ilçelerinde devam etti. Sabah erken saatlerde Güzelbahçe ilçesinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Ceyhun, Küreselleşme ve teknolojik gelişmelere paralel olarak hızla gelişen sektörlerin, toplumsal refahın en önemli göstergelerinden bir tanesi olduğunu söyledi. AK Parti hükümetinin İzmir için “Dünya Kenti, Marka Kent” vizyonuyla hareket ettiğini ancak bunun bir bütünlük içerisinde yürümesi gerektiğini ifade etti. Güzelbahçe, İzmir ve Türkiye’ye yönelik seçimden sonra neler yapabileceklerini anlatan Ceyhun, “Güzelbahçe'nin turizm, çevre koruması alanında yapılacaklar var. Bu konuda karşılıklı görüşmeler ve ortak kararlarla hareket edeceğiz. Avrupa, Almanya ve Türkiye arasında muhtemel işbirlikleri konusunda da hızlı hareket ederiz” şeklinde konuştu.

‘Analarımız ağlamasın, aileler dağılmasın’

Narlıdere ve Mithatpaşa Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve ilgiyle karşılanan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Narlıdere Tuncelililer Derneğini de ziyaret etti. Üyeler tarafından dikkatle dinlenen Ceyhun, derneğin ilk ziyaretçisi olmasını şöyle değerlendirdi; “Çözüm sürecini başlatan ve devam ettirecek olan AK Parti hükümeti hep ‘Analarımız ağlamasın, aileler dağılmasın’ diye yola çıktı. Tuncelili kardeşlerimizin bizim nazarımızda İzmirli kardeşimizden, Antalyalı kardeşimizden, Amasyalı kardeşimizden farkı yok. Biz ‘Analarımız ağlamasın’ diye buradayız. Tek Vatan, tek Devlet ve tek Bayrak altında hep birlikte olacağız” diye konuştu. HDP’liler dahil hiçbir parti mensubunun kendilerini hatırlayıp ziyaret etmediğini söylemesi üzerine Ceyhun, “Hiç merak etmeyin. Ben onlar adına da buradayım. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesin, her kesimin vekili olacağım. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge 5. Sıra Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun’un son durağı ise Narlıdere AK Parti ilçe Başkanlığı oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.