Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti için oy istedi CHP’ye geçti

AK Parti için oy istedi CHP’ye geçti

CHP’nin İzmir’deki meclis üyesi aday listesinde en dikkat çeken İsmail Bekiroğlu oldu. AK Parti Buca’dan belediye başkan adayı olan ancak aday gösterilmeyen Bekiroğlu, CHP’ye geçti ve buradan meclis üyesi adayı oldu. Bekiroğlu, “Hizmetin partisi olmaz” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.02.2014 - 14:37
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – CHP 30 ilçe meclis üyesi aday listesini açıklamasının ardından birbirinden ilginç isimlerin listelerde yer aldığı görüldü. Bunlardan en dikkat çekeni ise İsmil Bekiroğlu oldu. 1999’da yerel seçimlerinde MHP’nin, 2004’te ise Genç Parti’nin belediye başkan aday adayı olan Bekiroğlu, 2014 yerel seçim öncesi AK Parti Buca’dan belediye başkan aday adayı oldu. AK Parti Buca’da eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy’u aday göstermesiyle Bekiroğlu partisine küstü. CHP’den meclis üyesi adaylığı teklifi alan Bekiroğlu AK Parti’den istifa ederek CHP saflarına geçti.

ANKETLERDE BİRİNCİ ÇIKTIM
Egepostası’na konuşan Bekiroğlu, “2009 yerel seçim öncesinde anketlerden farkla önde çıktım. Bu sefer de birinciydik ama anketlere uyulmadı. Bir telefon bile açmadılar. O yüzden CHP’yi tercih ettik. Halka hizmet için yolumuza devam ediyoruz. ‘Anketlere bakacağız’ dediler. Baksalardı aday bizdik. Araya birileri girdi. Aday olmayan birsinin gelip de tepeden inme şekilde aday gösterilmesi kabul edilemez. ‘Cemil Şeboy anketlerden birinci çıktı’ diyorlar. O ankette Bekiroğlu’nu sormazsanız tabi başta çıkar. Anketin doğru olup olmadığını hep birlikte göreceğiz” dedi.

TEKLİF GELDİ
CHP’den meclis üyesi adaylığı için teklif geldiğini belirten Bekiroğlu, şunları söyledi:
“İzmir’de doğup büyüyen birinin CHP’ye sempati duymaması mümkün değil. Bir anlamda yuvaya geri döndük. Siyasetin amacı halka hizmet etme alanıdır. Bu alanı kapatırsanız olmaz. Benim burada belli bir oyum var. CHP için gece gündüz çalışacağız. Hizmetin partisi olmaz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.