Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de ‘Siyaset Akademisi’ hazırlığı

AK Parti’de ‘Siyaset Akademisi’ hazırlığı

Her yıl Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde düzenlenen Siyaset Akademisi eğitim programlarının İzmir ayağı Mart ayı içerisinde başlıyor.

  • Ege Postası
  • 01.03.2013 - 13:15

EGE POSTASI- Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan yerel seçimler göz önünde bulundurularak “Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Programı’’ olarak belirlenen Siyaset Akademisi’nin eğitim programı 29 Mart’ ta başlayacak. Yedi hafta sürecek olan akademi programı hem siyasi hem de sosyal hayata yönelik konuları içerecek şekilde hazırlandı. Siyaset Akademisi’ne katılacak olan kişiler hem siyasi konularda görüş açılarını genişletecek hem de kişisel gelişim uzmanlarının verecekleri eğitimlerle sosyal hayatlarını daha kaliteli hale getirme fırsatı yakalayacaklar. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Bekir Pakdemirli’nin başkanlığında AK Parti İzmir Ar-Ge Birimi eğitimlerin en iyi şekilde gerçekleşmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Akademik İl Koordinatörlüğü’nü Ar-Ge Birim Komisyon üyesi Jale Taşoğlu’nun üstlendiği çalışmalarda eğitimlerin herkesin ilgi alanına girecek konularda olmasına özen gösteriliyor.

Akademi sadece parti üyelerine değil, herkese açık

Bakanların ve konularında uzman kişilerin vereceği eğitimler 29 Mart – 11 Mayıs tarihleri arasında, Cuma ve Cumartesi günleri akşam 19.00 ve 21.00 saatleri arasında Halkapınar Hakem Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek. Siyaset Akademisi programının parti üyesi veya mensubu şartı aranmaksızın her kesimden herkese açık bir eğitim programı olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Bekir Pakdemirli, “Programın işleyişi ile ilgili gerekli duyurular, http://www.akpartiizmir.com/akademi/ sitesinden kamuoyu ile paylaşılıyor. Siyaset Akademisi İzmir için son kayıt tarihi 25 Mart olup kayıt ile ilgili tüm bilgiler internet adresinden veya AK Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan elde edilebilir. Siyaset Akademisi’ne başvurular şahsen AK Parti İzmir İl Başkanlığı binasından veya internet üzerinden http://www.akpartiizmir.com/akademi/ adresinden yapılmaktadır.” bilgisini verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.