Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı'da başkanlık için adaylar netleşiyor

AK Parti Bayraklı'da başkanlık için adaylar netleşiyor

AK Parti Bayraklı’da İlçe Başkanı Erdal Seyitler'in ve yönetim kurulu üyelerinin görevinden alınmasının ardından gözler Genel Merkez tarafından atanacak isme çevrilirken, İl Başkanlığı Ankara’ya Bayraklı için ileteceği isimleri belirledi.  

  • Ege Postası
  • 01.03.2013 - 13:01
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz günlerde AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında Bayraklı İlçe Başkanı Erdal Seyitler ve istifa etmeyen yönetim kurulu üyeleri görevinden alınmıştı. İlçe Başkanlığı’na kesin atama yapılana kadar İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bekar’ın vekalet ettiği Bayraklı’da gözler Genel Merkez tarafından atanacak isme çevrilirken, İl Başkanlığı Ankara’ya ileteceği isimleri belirledi.

5 İSİM KESİN GİBİ…
Geride bıraktığımız hafta İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantılarda Bayraklı’da başkanlık için isimler masaya yatırılırken Ankara’ya gönderilecek başkan adayları da netleşmeye başladı. İl Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği görüşmeler sonrası,Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’e gönderilecek listede Bayraklı AK Parti Grup Başkanvekili Ali Aslan, Bornova eski İlçe Başkan Yardımcısı Şeref Balbay, 3 dönemdir Bayraklı’da ilçe başkan yardımcılığı yapan ziraat mühendisi Abdürrahim Aydın, Seyitler döneminde başkan yardımcılığını yapan İdris Avcı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Demirkaya’nın isimlerinin yer alacağı öğrenildi.

ŞEKER ANKARA'YA GİTTİ

Bu arada ismi kulislerde aday olarak geçen Cem Şeker'e İzmir Milletvekilleri tarafından başkanlık için sıcak bakıldığı, Şeker'in de geçtiğimiz gü,nlerde Ankara'ya giderek vekillerle bu eksende bir görüşme yaptığı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.