Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Başkanı Akay, çiftçinin isyanına duyarsız kalmadı

AK Parti İl Başkanı Akay, çiftçinin isyanına duyarsız kalmadı

‘Karınca modeli’ni çok önemseyen ve Bergama’yla Karabağlar’daki saha çalışmasında tüm gün vatandaşın istek ve şikayetlerini dinleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a geçtiğimiz günlerde Bergama’nın Ayaskent beldesinden sürpriz bir mektup geldi. Çiftçilik yapan Nihat Gürel'in isyanına İl Başkanı Akay duyarsız kalmadı.

  • Ege Postası
  • 28.02.2013 - 16:54
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - ‘1 kırsal 1 metropol’ sloganıyla seçmenlerle buluşmaya başlayan AK Parti İzmir İl Teşkilatı, milletvekillerinin de katılımıyla ilk olarak Bergama'nın 57 köyüne daha sonra da Karabağlar’ın 55 mahallesine çıkarma yapmıştı.

AYASKENT’TEN MEKTUP
‘Karınca modeli’ni çok önemseyen ve Bergama’yla Karabağlar’daki saha çalışmasında tüm gün vatandaşın istek ve şikayetlerini dinleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a geçtiğimiz günlerde Bergama’nın Ayaskent beldesinden sürpriz bir mektup geldi. Akay’ın belde de esnaf ziyaretleri yaptığı sırada sahibi olduğu kasap dükkanına geldiğini oğlundan öğrenen Nihat Gürel isimli vatandaş, Akay’la karşılaşamamasının verdiği üzüntüyle AK Parti İl Başkanı’na mektup yazma kararı verdi.

'NE YAPMAM' GEREK DİYE SORDU'
2007 yılından itibaren özel şirketteki görevinden ayrılarak çiftçiliğe adım atan Gürel, mektubunda bir çiftlik kurarak hayvancılığa başladığını zaman içersinde işinde rantçılıkla karşılaştığını, yanında çalışanlardan bazılarının ihanetine uğradığını, borçlarını ödemek için kredi çektiğini ancak ödemekte zorluk çektiği için malını mülkünü satma noktasına geldiğini dile getirdi. Ne yapması gerektiği yönünde kimseden yardım alamadığını ifade eden Gürel’in isyanına İl Başkanı Akay duyarsız kalmadı.

İL’DEN MUTLU AYRILDI
Kısa bir süre içinde Gürel’le temasa geçen Akay, zor durumdaki çiftçiyi makamına çağırdı. Akay’ın daveti karşısında mutlu olan Gürel, soluğu Akay’ın yanında aldı. Gürel’le karşılıklı kahve için Akay, çiftçinin yaşadıklarını bir kez daha dinledikten sonra, başkan yardımcılarına talimat vererek Gürel’in durumunun araştırılması ve ne yapılması gerektiği konusunda kendisine bilgi verilmesinin istedi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Akay, çiftçi Gürel’e kırsala yönelik hükümetin politikalarından da bahsetti…Yaşadığı zor süreç nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Gürel, Akay’la yaptığı görüşme sonrası İl Başkanlığı’ndan mutlu bir şekilde ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.