Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yazıcı'dan AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na ziyaret

Yazıcı'dan AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na ziyaret

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak amacıyla akşam saatlerinde İzmir'e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nı ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 28.02.2013 - 22:19
İZMİR-Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak amacıyla akşam saatlerinde İzmir'e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Saat 18.00 sıralarında kalkması gereken uçağın hava muhalefeti nedeniyle rötar yapması sonucu Bakan Yazıcı, İzmir'e 45 dakika gecikmeli iniş yaptı. AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe belediye başkanları ve partililerin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bakan Yazıcı, İzmir'e bakanlık olarak sene başında hayata geçirdikleri projelerin tanıtımını yapmak için geldiklerini söyledi.

ESNAFIN SESİNİ DİNLEYECEĞİZ
Projelerin tanıtımı için Ocak ayında İstanbul'da yaptıkları lansmanın ardından ikinci programın İzmir'de olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Türk tüccar ve sanayicisinin rekabet gücünü artıran, yıllık kapılarında işlem süreçlerini minimilize eden, bu statüye sahip dış ticaret erbabının fabrikalarını, atölyelerini günlük işlemlerinin de yapıldığı mekanlar haline dönüşmesini sağlayacak olan projeler ürettik. İnsanımız bunlara çok alışık olmadığı için bölgesel olarak bu projelerin tanıtımına ihtiyaç olduğunu düşündük. Yarın öğleden sonra esnaf ziyaretimiz olacak. Kemeraltı'nda esnafla konuşacağız, onların sesini dinleyeceğiz. Daha sonra bölgesel televizyonlarda ortak bir program olacak. Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nü de ziyaret edeceğim. Akşam da İzmir Ticaret Odamızın ödül törenine katılacağım. Ödül töreninden sonra da Adana'ya geçeceğiz. Orada TOKİ'nin programına katılacağım. Adana Ticaret Odası'nın da ödül törenine katıldıktan sonra Ankara'ya döneceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.