Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de bomba iddia: Binali Yıldırım aday!

AK Parti’de bomba iddia: Binali Yıldırım aday!

Eski Ulaştırma Bakanı ve Eski İzmir Milletvekili, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım'ın Ak Parti kongresinde Genel Başkanlık için aday olacağı ileri sürüldü. Yıldırım, Davutoğlu’na rakip mi olacak'

  • Ege Postası
  • 10.09.2015 - 14:54
İZMİR- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda yapılan haftalık görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.
 
Görüşmenin ardından Meydan Gazetesi yazarı Ömer Şahin kulislerdeki iddiayı gündeme getirdi. Şahin, AK Parti kongresine 48 saat kala Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu arasında kongrenin ertelenmesi ve liste konusunda kriz çıktığını iddia etti.
 
İddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu Merkez Karar Yönetim Kurulu listesinde anlaşamadı. Erdoğan’ın listesi Davutoğlu’nun kafasındaki değişimle uyuşmadı. Bunun üzerine kongre tarihinin ertelenmesinin gündeme geldiği ve krizi çözmek için Saray ve Köşk’teki danışmanlar ile bazı kurmayların devreye girdiği konuşuluyor.
 
Ankara kulislerinde başlayan iddia sosyal medyada da hızla yayılmaya başladı ve Binali Yıldırım, genel başkanlık adaylığı için delegelerden imza topladığı öne sürüldü.
 
İddia AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Ensonhaber sitesinde de yer alırken, Yıldırım’ın aday olması durumunda AK Parti’de bir ilk yaşanacak. Partide bir kongrede ilk kez 2 aday yarışacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.