Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ, 'Tereciye tere satmasınlar'

AK Partili Dağ, "Tereciye tere satmasınlar"

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde seçim ziyaretlerine devam eden AK Parti İzmir Milletvekili ve 2'inci Bölge Milletvekili adayı Hamza Dağ, konuşmasında cemaate gönderme yaparak "İktidara darbe yapmaya kalkanlara haddini bildiririz. Bu işin sonuna kadar gideceğiz. Biz bu iradenin nasıl teşekkül ettiğini, nasıl oluştuğunu biliyoruz. Tereciye tere satmasınlar" dedi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2015 - 09:38
AK Parti İzmir Milletvekili ve 2'nci Bölge Milletvekili adayı Hamza Dağ'ın seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Ödemiş İlçe Merkezi'nin düzenlediği toplantıya türkücü Bedia Akartürk de katıldı. Eline mikrofonu alan Akartürk, bir kaside okudu. 

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ve milletvekili adaylarından Ali Hadim'in de katıldığı toplantıda konuşan Hamza Dağ, AK Parti hükümetinin eğitim sisteminde yaptığı değişiklikleri anlattı. Dağ, "Eskiden kitap bulamayan öğrencilerimiz şimdi kitaplarını sıralarının üstünde buluyor. 4+4+4 eğitim sistemi kanununu onaylayan vekillerden biri oldum. Birileri çıkmış 'kesintili eğitim isteriz' diyor. Biz dindar, milletini, vatanını seven bir gençlik arzu ederken birileri değerleri olmayan gençlik üzerinde hesaplar yapıyor. Bunların yaptığı milliyetçilik değil ırkçılıktır. Bizler yetiştirdiğimiz dindar gençlikle gurur duyuyoruz. Çünkü bunların hiçbiri evini, arabasını yakmaz. 13 yıl boyunca bu milletin çocuklarını, milli duygularla yetiştirmek isteyen oluşuma destek verdik. Bunun adı cemaat de olsa, tarikat de olsa vakıf da olsa fark etmez. Ancak devlet içinde bir teşkilat kurup seçilmiş iktidara darbe yapmaya kalkanlara haddini bildiririz. Bu işin sonuna kadar gideceğiz. Biz bu iradenin nasıl teşekkül ettiğini, nasıl oluştuğunu biliyoruz. Tereciye tere satmasınlar" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.