Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Damar'a silahlı saldırı

AK Partili Damar'a silahlı saldırı

AK Parti Menemen Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Damar, silahlı saldırıya uğradı. Aşırı kan kaybı nedeniyle ameliyat olan Damar daha sonra yoğun bakıma alındı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve il yöneticileri , Damar’ı kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Damar’ın son durumunu hakkında bilgi veren İl Başkanı Akay “Durumu iyi” derken “Bu işin arkasını bırakmayacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.03.2013 - 19:55
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- Aynı zamanda Menemen Esnaf Odası Başkanı ve Mermerli Mahallesi Muhtarlığı görevini de yürüten ve Sosyal İşlerden Sorumlu AK Parti Menemen İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Damar saat 10.30'da, Prof.Dr. Muammer Aksoy Caddesi’nde kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. İsabet eden tek kurşunun sağ bacağının atar damarını parçaladığı belirlenen Damar, ambulansla Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından, aşırı kan kaybettiği belirlenen Damar, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kan takviyesi yapıldığı öğrenilen Damar ameliyatın ardından yoğun bakım alındı.



AKAY VE YÖNETİCİLERDEN ZİYARET
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Menemen’de bacağından vurularak yaralanan Esnaf Odası Başkanı ve Sosyal İşlerden Sorumlu AK Parti Menemen İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Damar’ı kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yalnız bırakmadı. Yoğun bakımda olması nedeni ile Damar'ın yanına giremeyen Akay ve beraberindeki yöneticiler doktorlardan ve aileden bilgi aldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akay, Damar’ın hayati tehlikesini atlattığını belirterek ‘durumu iyi’ dedi;olayın çözüme kavuşması noktasında ise emniyete güvendiklerini dile getirdi.

AKAY:BU İŞİN ARKASINI BIRAKMAYACAĞIZ
Silahlı saldırıya uğrayan Damar’ın Menemen’de yürekli bir ses olduğunu ve bu nedenle bu sesi susturmaya yönelik bir saldırı yapıldığını kaydeden Akay, emniyet güçlerine sorunun çözümü noktasında güvendiklerini belirten Akay, “Bu arkadaşımızı susturmaya yönelik bir saldırı yapıldı. Ameliyata alındı. Şifalı bir sonuçla ameliyat sonuçlandı. Şimdi ailesi ile görüştük. İnşallah yarın yoğun bakımdan çıkar en kısa sürede aramıza dönmesini arzu ediyoruz. Bu işi yapanları özellikle emniyete talebimiz olacak. Bu işin arkasını bırakmayacağız. Bir müddet önce de Menemen Ticaret Odası Başkanı böyle bir saldırı ile karşı karşıya kalmıştı. Menemende bir şeyler oluyor ve biz bunun peşini bırakmayacağız. En kısa sürede bu işi çözümleyip failleri yakalamak noktasında emniyetimize görev düşüyor. Emniyetimiz de görevini yapacaktır” diye konuştu.



HEM KURAN, HEM DAMAR TEHDİT EDİLMİŞ
Daha önceden hem Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran’ın hem de Damar’ın bir takım tehditler aldığını belirten Akay, “Hem ilçe başkanımız daha önce tehdit almış, hem de Başkan yardımcısı arkadaşımız... Allah korudu. Sağ diz kapağının üzerinden giren kurşun damarı parçalamış. 6 saat süren ameliyat söz konusu. Yoğun bakımda ve hayati tehlikeyi atlattı. İnşallah bundan sonra tekrar aramıza dönecek. Saldırının sebebinin ne olduğunu detaylarına kadar emniyetin araştırması lazım. Emniyetimize güveniyoruz. Mutlaka bir çözüm bulacaklar” dedi…

KURAN:HUKUKSUZLUKLARLA MÜCADELE EDİYORDU
Menemen AK Parti İlçe BaşkanI Arif Kuran yaptığı açıklamada, “ Başkan yardımcımız ilçedeki hukuksuzluklarla ciddi derecede mücadele ediyordu.Saldırıya uğraması bizi şok etti. Polis konuyla ilgili ciddi bir araştırmanın içinde. En kısa sürede sorumluların adalet karşısına çıkartılacağını düşünüyorum” dedi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.