Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Teşkilatı tempoyu arttırdı

AK Parti İzmir İl Teşkilatı tempoyu arttırdı

Saha çalışması ve danışma meclislerinin yoğunluğu dışında neredeyse her hafta farklı bakanları kentte ağırlayan AK Parti İzmir’de İl Başkanı Ömer Cihat Akay, teşkilata, “30 Mart 2014’e kadar dinlenmek yok. At üstünde dinlenmeyi öğrendik. Onun için durmak yok” mesajı verdi.AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın geliştirdiği 'karınca modeli' saha çalışması Cumartesi günü Tire’yle devam edecek.Teşkilat ayrıca bu hafta yine önemli isimleri ağırlayacak.

  • Ege Postası
  • 04.03.2013 - 16:56
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Şubat ayı ilçe danışma meclislerini tamamlayan, geride bıraktığımız hafta sonunda 41. İl Danışma Meclisi’ni gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Teşkilatı bir yandan da hem ‘karınca modeli’ saha çalışmalarını sürdürüyor hem de her hafta farklı bakanları kentte ağırlıyor. Non-stop çalışan teşkilata İl Başkanı Ömer Cihay Akay’dan mesaj geldi. Yoğun tempolarının aralıksız 30 Mart 2014’e kadar süreceğini belirten Akay, “ At üstünde dinlenmeyi öğrendik. Onun için durmak yok”dedi.
AK Parti İzmir Teşkilatı adeta nefes almaya zaman bulamıyor. Yerel seçimlerde bir çok ilçede belediyeyi kazanmak isteyen bu eksende kırsalda ve metropolde saha çalışmalarını sürdüren, teşkilat parti içi programlarda eğitim ve danışma meclisi toplantıları yaparken neredeyse her hafta kentte farklı bakanları da ağırlıyor.

3 BAKAN İZMİR’E GELECEK
Geçtiğimiz hafta Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’yı ağırlayan Ak Parti İzmir Teşkilatı yeni haftada da birbirinden önemli isimleri misafir edecek. Perşembe günü Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan İzmir’e gelecek. Cuma günü ise teşkilat bir dönem AK Parti Ege Bölge Koordinatörü olarak defalarca İzmir’e gelen Mehmet Müezzinoğlu’nu Sağlık Bakanı unvanıyla karşılayacak. Cumartesi günü ise Bilim ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün kente gelecek. Üç bakanda bir dizi etkinliklere katılacak, il başkanlığını ziyaret edecek.

YENİ DURAK TİRE
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın geliştirdiği 'karınca modeli' saha çalışması Cumartesi günü Tire’yle devam edecek. Bergama'dan startı verilen daha sonra Karabağlar’la devam edilen seçmenle buluşma bu kez de metropol dışı bir ilçede gerçekleşecek. Tire’nin köylerine İzmir Milletvekilleri,il yönetimi, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle çeşitli kurumlardan bürokratlarla gidilecek, Büyükşehir Yasası anlatılacak, vatandaşın istek ve şikayetleri not alınacak.

“30 MART’A KADAR DİNLENMEK YOK”
Pazartesi günüyle birlikte Mart ayı ilçe danışma meclislerinin de startını verecek olan AK Parti İzmir’de İl Başkanı Ömer Cihat Akay teşkilata ‘dinlenmek yok’ mesajı verdi. İzmir’e AK Parti belediyeciliğini getirmek zorunda olduklarını ifade eden Akay, “ saha çalışmalarımız rutine bağladık. Geniş katılımlarla seçmenle buluşuyoruz. Çok yararlı geçiyor. İlçe danışma meclisi toplantılarımızda sorunsuz ve geniş katılımlı sürüyor. Pazartesi günüyle birlikte Mart ayının startı verilecek. Bakanlarımız İzmir’e önem veriyor. Kentte her hafta en az bir bakanımız ağırlıyoruz.Bu bize güç ve moral veriyor. 30 Mart 2014’ e kadar dinlenmek yok. Zaten teşkilat at üstünde dinlenmeyi öğrendi” diye konuştu.






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.