Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya memleketi Torbalı'ya gitti: Hemşehrileriyle kucaklaştı

AK Partili Kaya memleketi Torbalı'ya gitti: Hemşehrileriyle kucaklaştı

Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, memleketi Torbalı'da hemşehrileriyle buluştu. İlçeyi karış karış gezerek seçmenlerle kucaklaşan Kaya, kendisine gösterilen ilgiye 'hizmet siyaseti' vurgusuyla teşekkür ederek, "Bizim tek bir derdimiz var; o da millete ve memlekete hizmettir" dedi. AK Partili Kaya'ya memleketi Torbalı'da sevgi seli

  • Ege Postası
  • 26.10.2015 - 10:12
İZMİR - 1 Kasım'a sayılı günler kala seçim gezilerini iyice yoğunlaştıran AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, memleketi Torbalı'da yoğun bir gün geçirdi. Kaya, Torbalı programı kapsamında Göllüce, Bülbüldere, Atalan, Subaşı, Naime, Tulum, Özbey ve Çaybaşı Mahallelerinde seçim çalışması yürütürken, Torbalı Rumeli Balkan Göçmenleri Derneği ziyaretiyle dernek temsilcileriyle bir araya geldi, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Torbalıspor maçını izledi. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaya, kendisine gösterilen ilgiye 'hizmet siyaseti' vurgusuyla teşekkür ederek, "Bizim tek bir derdimiz var; o da millete ve memlekete hizmettir. Bu seçim artık parti meselesi olmaktan çıkmış, memleket meselesi haline dönüşmüştür. Hep beraber bu seçimde memleketimizin aydınlık yarınları için oy kullanacağız. Aziz milletimiz bir kez daha AK Parti'ye 'tek başına, iş başına' diyecek" şeklinde konuştu.  



Türkiye yeniden AK Parti diyecek

Açıklamalarını sürdüren Kaya, AK Parti'nin seçimden güçlü bir şekilde çıkmasının Türkiye'nin geleceğe olan yürüyüşünün kesintiye uğramaması açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. Kaya, "AK Parti, 13 yıllık iktidarında istikrar, güven, huzur ve kalkınmanın teminatı olmuştur. Partimiz yeni dönemde de ülkemize ve milletimize hizmette en hazır partidir. Gördüğümüz ilgi ve destek, bizlerin yolumuzda daha azimli, kararlı yürümemize neden oluyor. Kat edecek çok yolumuz, yapacak daha çok işimiz var. Halkımızın büyük bir kesimi bir an evvel yeniden AK Parti deyip, istikrarın sürmesini istiyor. İnşallah milletimizin desteği ve bizlere olan teveccühü sandıklara da yansıyacak ve Türkiye AK Parti ile bir kez daha yola devam diyecektir. Gayret bizden, tevfik Allah'tandır" ifadelerinde bulundu. 


 
Torbalıspor'a tribünden destek

AK Partili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı'daki temasları sırasında, daha önce kulüp başkanlığını yaptığı Torbalıspor ile Bilecik İl Özel İdare Spor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasını da izledi.Kaya'ya sporseverler tezahüratlarla ilgi gösterirken, karşılaşmayı Torbalıspor 4-0 kazandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.