Dolar 34,2503
%0.03
Euro 37,5865
%-0.12
Altın 2.921,510
%0
Bist-100 9.110,00
%0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya muhtarların sorun ve taleplerini dinledi: 'Geleceğimizi oylayacağız'

AK Partili Kaya muhtarların sorun ve taleplerini dinledi: 'Geleceğimizi oylayacağız'

1 Kasım'a sayılı günler kala vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Menderes ve Torbalı ilçelerinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürdü. AK Partili Kaya muhtarların sorun ve taleplerini dinledi

  • Ege Postası
  • 28.10.2015 - 10:37
İZMİR - Menderes'te hizmet veren mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek güne başlayan Kaya, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu. Muhtarların yerel yönetimler için olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Kaya, "Muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız. Bugün olduğu gibi yarın da birlikte olacağız" dedi. Hizmet siyaseti şiarıyla yola çıktığını söyleyen Kaya, "Tek amacımız bölgemize ve halkımıza elimizden geldiğince hizmetlerin en güzelini sunmaktır. Bu anlamda seçim çalışmalarımızda muhtarlarımızın da desteğini arkamıza almak istiyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla iletişim içinde olmaya devam edeceğiz. Bizim için insanlarımızın huzuru ve mutluluğu her şeyden önemli. Bizler 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesinden hareketle partimizin politikalarının temeline bireyi koyduk. AK Parti her zaman millet için vardır" diye konuştu.


 
Menderes'i karış karış gezdi
 
Menderes'te muhtarlarla buluşmasının ardından ilçede bir dizi mahalle ziyaretleri gerçekleştiren AK Partili Kaya, bu kapsamda Çamönü, Çataltepe, Palamutarası, Gölova, Yeniköy ve Dereköy mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaştı, hal hatır sordu, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerinde toplumun her kesiminden büyük destek ve ilgi gören Kaya, "Bu diğer seçimlerden farklı bir seçim. Bu artık bir memleket meselesi. Ülkemizin, geleceğimizin oylaması. Gelin hep beraber istikrarı tesis edelim. Daha önce hangi partiye oy verdiğiniz önemli değil. Ama bu seçimde bize destek verin. Güçlü hükümet her zaman güçlü reform yapar. Tek başına iktidarı çıkaralım. Ülkemizde ciddi reformlara ihtiyaç var. Milletimizin partimize olan teveccühü, ilgisi ve sevgisi gün geçtikçe artıyor. Bu ilgi ve alaka kararlılığımızı artırıyor ve bizi 1 Kasım'a daha güçlü bir şekilde taşıyor. Biz halkımızın bize verdiği 'tek başına iş başına' mesajını aldık ve Büyük Türkiye yürüyüşümüze 1 Kasım'dan itibaren tek başımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Türkiye, AK kadroların öncülüğünde büyüme hareketine hızla devam edecek. Kimsenin hiç şüphesi olmasın. Mesele memleket meselesi" şeklinde konuştu.   


 
Memleketinde noktaladı
 
Menderes'te yoğun geçen ziyaretlerinin ardından memleketi Torbalı'ya geçen AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, ilçede Atatürk ve Kuşçuburun mahallelerinde seçmenlerle buluştu. Vatandaşlara kahvehane buluşmalarında seslenen Kaya, "Sen ben yok, Türkiye var. 1 Kasım seçimlerinin önemi hiçbir seçime benzemiyor. Çünkü içinden geçtiğimiz süreç ortada. 7 Haziran'dan sonra, 'Bu ülkede kaos, kriz çıkar m? Çıkarsa biz bundan nasıl faydalanırız' diyenler, görüyorsunuz ortalığı nasıl ateşe vermeye çalışıyorlar ama başaramadılar. Sanıyorlar ki Türkiye eski Türkiye! Ama değil. Milletimizin büyük bir çoğunluğu bir an evvel yeniden AK Parti deyip, istikrarın sürmesini istiyor. İnşallah milletimizin desteği ve bizlere olan teveccühü sandıklara da yansıyacak. Tek sevdamız Türkiye" ifadelerinde bulundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.