Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Zerrin Kara’dan çat kapı ziyaret

AK Partili Zerrin Kara’dan çat kapı ziyaret

Seçim çalışmalarına son hızla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Zerrin Kara çat kapı evleri ziyaret etti. Mahalleli tarafından sıcak karşılanan Kara birlik ve kardeşlik çağrılarında bulunarak destek istedi.

  • Ege Postası
  • 27.10.2015 - 10:45
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Zerrin Kara seçim maratonuna Konak'da devam etti. Bozkurt ve Türkyılmaz mahallelerinde çat kapı evleri ziyaret eden Kara mahalleli ile sohbet etti. Seçimin istikrar ve kardeşlik seçimi olduğuna dikkat çeken Kara ülkenin birliği ve beraberliği icin destek istedi. Yozgatlı bir aileyi ziyaret eden Kara, “Zaman bir arada olarak ülkemiz üzerinde oynan terör oyununu bozma zamanı. Biz AK Parti olarak toplumsal barış ve huzuru bozanların karşısındayız. Terörün değil ülkemizin, halkımızın, şanlı bayrağımızın, birliğin ve beraberliğin, adeletin ve kalkınmanın sözcüsüyüz” şeklinde konustu. Mahalle esnafı ile bir araya gelen Kara seçim sürecini degerlendirdi.  

“VAKİT SORUMLULUK ALMA VAKTİDİR”
Türkyılmaz mahallesinde çat kapı ziyaretlerine devam eden Kara'yı aileler sıcak karşıladı. Mahalleyi kapı kapı dolaşan Kara evlere misafir oldu. Birlik ve kardeşlik çağrılarına devam eden kara mahalleliye, “Vakit sorumlu arama degil sorumluluk alma vakti. 7 Haziran seçimlerinde hangi partinin kapısını çalsak sorumluluk almaktan kaçtılar. Biz AK Parti olarak hep sorumlulk aldık. Bu seçimdeki mesele parti meselesi değil, memleket meselesidir. Türkiye AK Parti ile güzel günler görecek, mutlu yarınlara ulaşacaktır. AK Parti yeni Türkiye’yi inşa edecektir” şeklinde hitap ederek destek istedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.