Dolar 34,1138
%0.05
Euro 38,1605
%0.18
Altın 2.873,950
%-0.04
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acemi hırsızlar güvenlik kamerasında (Özel)

Acemi hırsızlar güvenlik kamerasında (Özel)

Şişli’de, kepengin altından bir markete giren 2 kişi, yazar kasayı açarak para çalmak istedi. Bütün uğraşlara rağmen kasayı açamayan ve marketten bir şey çalamayan acemi hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Polis, eşkali belirlenen...

  • Ege Postası
  • 29.09.2013 - 11:00
Şişli’de, kepengin altından bir markete giren 2 kişi, yazar kasayı açarak para çalmak istedi. Bütün uğraşlara rağmen kasayı açamayan ve marketten bir şey çalamayan acemi hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Polis, eşkali belirlenen zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay 18 Eylül günü, Şişli’de bir markette yaşandı. İş yerinin önüne hırsızlık amacıyla gelen 2 kişi, uzun uğraşlar sonucu kepengi açmayı başardı. Şahıslardan biri etrafı gözetlemek için dışarıda kaldı, diğeri ise kepengin altından sürünerek içeri girdi. İçeri giren zanlı, doğruca yazarkasaya yöneldi. Ancak bütün uğraşlarına rağmen kasayı açmayı başaramadı. Bu kez kasayı götürmeyi deneyen zanlı, bunu da başaramayınca tekrar dışarı çıkmak zorunda kaldı. Marketten bir şey çalamayan 2 zanlı, olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu. Yaşananlar iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

İş yerine gelince hırsızlık girişimini fark eden çalışanlar güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Zanlıların bir şey çalamadığını gören iş yeri çalışanları, “Acemi hırsız oldukları belli.” dedi. Polis de eşkalleri belirlenen 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.