Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acıpayam'da adalet sarayı için yer tahsis edildi

Acıpayam'da adalet sarayı için yer tahsis edildi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Adalet Bakanlığı'ndan onay beklenen adliye sarayı için yer tahsis edildiğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil'le telefon...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 13:17
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Adalet Bakanlığı'ndan onay beklenen adliye sarayı için yer tahsis edildiğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil'le telefon görüşmesinde, ilçenin ihtiyaç duyduğu ve Köy Hizmetleri eski hizmet alanında yapılması planlanan adliye sarayının Adalet Bakanlığı tarafından onaylandığı müjdesini aldığını bildirdi.

Başkan Şevkan, "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız Hasan Erbil, bugün kendisi bizi arayarak bölge halkının özlemle beklediği adalet sarayı müjdesini verdi. Ben bu konuda yoğun çaba harcayan Denizli Valimiz Abdülkadir Demir'e, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız Erbil'e, Kaymakamımız Uğur Kalkar'a, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne, Anıtlar Kurulu Başkanlığı'na, Acıpayam Cumhuriyet Başsavcımız Erdem Işık ve çalışma arkadaşlarına, belediye meclis üyelerine, projeyi hazırlayan mimar arkadaşlarımıza ve bu konuda yanımızda olan Acıpayam halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Yeni yapılacak adalet sarayıyla her geçen gün nüfusu artan ve geniş bir bölgeye hitap eden ilçede iş yükü fazla olan adliyenin rahat bir nefes alacağını vurgulayan Şevkan, "Adalet sarayımızın, 'Adalet mülkün temelidir' felsefesiyle yoğrulmuş hakim ve savcılarımıza, çalışma arkadaşlarına ve özellikle aydınlık yüzlü Acıpayam halkına adaleti sağlayan bir mekan olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.