Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adalet istiyoruz

Adalet istiyoruz

CHP Mil’­let’­ve’­kil’­le’­ri Bal’­bay ve Ha’­be’­ral, Si’­liv’­ri’­ Cezaevi’nden bu me’­sa’­jı ver’­di: Suç’­suz ye’­re ha’­pis’­te’­ tutuluyoruz.

  • Ege Postası
  • 27.10.2012 - 10:41

Er’­ge’­ne’­kon Davası tu’­tuk’­lusu CHP Mil’­let’­ve’­kil’­le’­ri Bal’­bay ve Ha’­be’­ral ortak mesajlarında Meclis’teki görevlerine dönmek istediklerini söyledi.

CHP li’­de’­ri Ke’­mal Kı’­lıç’­da’­roğ’­lu ve kur’­may’­la’­rı ön’­ce’­ki gün Si’­liv’­ri Ce’­za’­evi’’­ni zi’­ya’­ret ede’­rek mil’­let’­ve’­kil’­le’­ri Meh’­met Ha’­be’­ral ve Mus’­ta’­fa Bal’­bay ile bay’­ram’­laş’­tı. O zi’­ya’­ret’­te ne’­ler ya’­şan’­d? Bal’­bay ve Ha’­be’­ral, neler söy’­le’­d? Gö’­rüş’­me’­nin ay’­rın’­tı’­la’­rı or’­ta’­ya çık’­tı. Hem Bal’­bay hem de Ha’­be’­ral ay’­nı me’­sa’­jı ver’­di: 

Suç’­suz ve hu’­kuk’­suz bir şe’­kil’­de tu’­tuk’­lu bu’­lu’­nu’­yo’­ruz. Ada’­le’­tin ye’­ri’­ne gel’­me’­si’­ni bek’­li’­yo’­ruz. Bu sü’­re’­cin bit’­me’­si’­ni, gö’­re’­vi’­mi’­zin ba’­şı’­na (Mec’­li’­s’’­e) dö’­ne’­rek hiz’­met et’­mek is’­ti’­yo’­ruz.

‘Başbakan harekete geçsin’


CHP Mil’­let’­ve’­ki’­li Bal’­bay ise ken’­di’­si’­ne du’­ruş’­ma’­lar’­dan men ce’­za’­sı ve’­ril’­me’­si’­ne yö’­ne’­lik tep’­ki’­si’­ni di’­le ge’­tir’­di.

CHP Ge’­nel Baş’­kan Yar’­dım’­cı’­sı Gür’­sel Te’­kin, “Ar’­ka’­daş’­la’­rı’­mız do’­ğal ola’­rak çok sı’­kın’­tı’­lı’­lar. Bay’­ram’­da, her’­kes ço’­luk ço’­cu’­ğuy’­la bay’­ram’­la’­şır’­ken, on’­lar dört du’­var ara’­sın’­da, ni’­çin yat’­tı’­ğı’­nı bi’­le bil’­me’­den ya’­tı’­yor’­lar. Sayın Baş’­ba’­ka’­n’’­a çağ’­rı’­da bu’­lun’­mak is’­ti’­yo’­rum: Siz de ce’­za’­evi ko’­şul’­la’­rı’­nı, iyi bi’­lir’­si’­niz. İn’­san’­lar ada’­let arı’­yor. Her iki ar’­ka’­da’­şı’­mız gö’­rev’­le’­ri’­nin ba’­şı’­na dön’­mek is’­ti’­yor’­lar. Bu se’­se ku’­lak ve’­rin, ha’­re’­ke’­te ge’­çi’­n” diye konuştu.

Bal’­bay, Tun’­cay Öz’­ka’­n’’­la ay’­nı ko’­ğuş’­ta

Mus’­ta’­fa Bal’­bay, 6 Mart 2009’da Er’­ge’­ne’­kon kap’­sa’­mın’­da ce’­za’­evi’­ne ko’­nul’­du. 2012’de ve’­kil se’­çil’­di. Bal’­bay, Ga’­ze’­te’­ci Tun’­cay Öz’­ka’­n’’­la ay’­nı ko’­ğu’­şu pay’­la’­şı’­yor.

3.5 yıl’­dır tu’­tuk’­lu

Or’­gan nak’­li ko’­nu’­sun’­da Tür’­ki’­ye’­’nin bir nu’­ma’­ra’­sı Prof. Meh’­met Ha’­be’­ral, Ni’­san 2009’da tu’­tuk’­lan’­dı.  Haber: Başak Kaya

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.