Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9626
%0.5
Altın 2.916,750
%-0.44
Bist-100 9.231,00
%-1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adana'da 11 taraftar hakkında adli işlem yapıldı

Adana'da 11 taraftar hakkında adli işlem yapıldı

Adana’da 11 taraftara Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde adli işlem uygulandı. 5 taraftar ise alkollü olduğu gerekçesiyle stadyuma alınmadı. Geçtiğimiz hafta sonu Adanaspor – Manisaspor takımları arasında...

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 12:38
Adana’da 11 taraftara Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde adli işlem uygulandı. 5 taraftar ise alkollü olduğu gerekçesiyle stadyuma alınmadı.

Geçtiğimiz hafta sonu Adanaspor – Manisaspor takımları arasında oynanan maç öncesinde ve sonrasında alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde, 3 kişiye kötü ve çirkin tezahürattan, 4 kişiye spor alanlarına sokulması ve kullanması yasak madde (uyuşturucu ve uyarıcı madde) kullanmaktan, 4 kişiye taşkınlık yapmak ve spor tesisine zarar vermekten dolayı adli işlem yapıldı. Aynı maçtan önce stadyuma giriş sırasında alkol muayenesi yapılan 31 kişiden alkollü olduğu tespit edilen 5 kişi müsabakaya alınmadı.

Emniyetten yapılan açıklamada; “Bütün amacımız; halkımızın, taraftarın, yöneticilerin, sporcuların ve takımlarımızın desteği ile sportif faaliyetlerin bütün unsurlarının duyarlı hale getirilmesi, müsabakaların ailece izlenebilecek bir ortamda gerçekleşmesi, centilmenlik ve fair-play konusunda Türkiye’ ye örnek olacak bir ortamın oluşmasına katkı sunmaktır. İlimizdeki bütün spor müsabakalarının, şehrimize yakışır bir şekilde, fair-play çerçevesinde yapılabilmesi amacıyla gerekli her türlü önlem alınmaya devam edilecektir.” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.