Dolar 34,2737
%0.09
Euro 37,6516
%0.14
Altın 2.907,450
%-0.07
Bist-100 9.113,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adana'da Gezi olaylarında yaralanan 37 polise başarı belgesi verildi

Adana'da Gezi olaylarında yaralanan 37 polise başarı belgesi verildi

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Gezi Parkı eylemlerini bahane ederek olay çıkaranlara müdahale sırasında yaralanan 37 polise başarı belgesi verdi.Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen iftarda, Gezi Parkı eylemlerini bahane ederek Adana’da...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 00:10
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Gezi Parkı eylemlerini bahane ederek olay çıkaranlara müdahale sırasında yaralanan 37 polise başarı belgesi verdi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen iftarda, Gezi Parkı eylemlerini bahane ederek Adana’da olay çıkaran gruplara müdahale sırasında fedakarca müdahale ettikleri belirtilen ve bu sırada yaralan polislere başarı belgesi verildi. Kur’an-ı Kerim okunması ise başlayan iftarda yapılan duanın ardından Vali Coş, başarılı 37 polise başarı belgesi verdi. Daha sonra polislere teşekkür konuşması yapan Vali Coş, polisin vatandaşa yönelik şiddet içeren hareketleri önlemede, kamu düzenini korumada başarılı hizmetlere imza attığını söyledi.

Birlikte yaşayan insanları birbirine düşürmek isteyenlerin olduğunu aktaran Vali Çoş, “Kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere polis izin vermemiştir. Polisimiz şehit verdi, gazi verdi ama kamu düzenini, kamu nizamını bozdurmadı, vatandaşın huzur ve güvenini sarsmadı." dedi.

Kanunların korunması ve yasaların uygulanmasında polisin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini aktaran Vali Coş, "İnsanların çalışma özgürlüğünü, istirahat özgürlüğünü, seyahat özgürlüğünü engellemeye çalışan provokatöre polis hiçbir zaman izin vermeyecektir. Polis ve jandarma kamu düzenini korumak için, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak için gerektiğinde canı pahasına yılmadan, bıkmadan, usanmadan, korkmadan, çekinmeden her şart altında üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını biliyoruz, görüyoruz.” diye konuştu.

Başarılı polisleri tebrik eden Vali Coş, yaralanan polisleri yaptıkları güzel hizmetler nedeniyle başarı belgesiyle takdir edildiğini ifade eti. Vali Coş, konuşmasının ardından, Gezi Parkı olaylarını protesto etmek isteyen gruplara müdahale sırasında yaralanan 37 polise başarı belgelerini takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.