Dolar 34,2953
%0.38
Euro 37,5101
%-0.03
Altın 2.908,400
%0.66
Bist-100 9.021,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adanalı gençler Şanlıurfa ve Antalya'yı gezecek

Adanalı gençler Şanlıurfa ve Antalya'yı gezecek

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi üyeleri, ‘Seyyah Ulu Çınar Projesi’ kapsamında, Şanlıurfa ve Antalya-Duacı Deniz Kampı’na gitti.Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz,...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 12:31
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi üyeleri, ‘Seyyah Ulu Çınar Projesi’ kapsamında, Şanlıurfa ve Antalya-Duacı Deniz Kampı’na gitti.

Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz, üç gün sürecek Şanlıurfa’ya 14-17, 6 gün sürecek Antalya-Duacı Deniz Kampına ise 17-22 yaş arasında uygun görülen erkek üye gençlerin gittiğini söyledi. Açıkgöz, daha önce Gençlik Merkezi üyelerinin Kastamonu-Kadıdağ, İzmir-Çeşme Paşalimanı Kampları ve ‘Seyyah Ulu Çınar Projesi’nde Şanlıurfa’ya gittiklerini hatırlattı.
Kamp ve geziler sayesinde gençlerin farklı mekanları görme şansı yakaladıklarını, yeni arkadaş çevresi edindiklerini belirten Açıkgöz, kente döndüklerinde yaşadıkları mutluluk ve heyecanları yakınlarıyla paylaştıklarını ifade etti. Açıkgöz, gençlerin ülkesini tanıması, gezi ve kamplara katılan arkadaşlarıyla kaynaşması, o yerin kültürünü, tarihini ve turistik yerlerini görme fırsatı yakalamalarının önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.