Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adaylara ilk tepkiler!

Adaylara ilk tepkiler!

CHP Güzelbahçe karıştı. Parti Meclisi kararıyla CHP’nin adayı mevcut Belediye Başkanı Mustafa İnce oldu. CHP’den Güzelbahçe Belediye Başkan aday adayı olan Ertan Avkıran, partisinin genel merkezine tepki göstererek, “Bana yapılan hak m? Benim suçum, günahım n? Arkadaşlarımızla toplantı yapıp yol haritamızı belirleyeceğiz. Binlerce arkadaşım seçim ofisinin önünde beni bekliyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2014 - 20:16
 ONUR ÇAKIR / SERCAN AVCI (HABER MERKEZİ) – CHP Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran, aday gösterilmemesine tepki gösterdi. Egepostasına konuşan Avkıran, “Ben böyle bir sonuç beklemiyordum. Benim mağduriyetimi, ilçem, il örgütüm, milletvekillerim korumuyorsa, genel merkez korumuyorsa ben ne yapayı? Vefa bekliyordum. Gece-gündüz demeden partim için koşturdum. Bana yazık değil mi'” dedi.

PARTİM BANA SAHİP ÇIKMADI

Bir operasyon sonucu tutuklandığını ancak daha sonra serbest kaldığını hatırlatan Avkıran, şunları söyledi:
“Benim hiçbir suçum yokken tutuklandım. Adalet yerini buldu ve serbest bırakıldım. Benim sevgili Büyükşehir Belediye Başkanım Aziz Kocaoğlu 397 yılla yargılanmıyor m? Sevgili başkanımı aday yaptılar. Bodrum’da Mehmet Kocadon tutuklandı, serbest bırakıldı. Adayımız oldu. Peki benim suçum günahım ne söyler misini? Partim bana sahip çıkmadı. Binlerce kişi benim vereceğim kararı bekliyor. Aday belirleme komisyonu üyelerine, genel başkanıma güveniyordum. Güzelbahçe’yi köy halinden oldum, şirin bir ilçe yaptım. Suçum bu m? Bana yapılan hak m? Arkadaşlarımla toplanıp ne yapacağımıza karar vereceğiz”

48 SAAT KONUŞMAYACAĞIM!
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’la yıldızı bir türlü barışmayan, CHP Foça eski İlçe Başkanı. Belediye başkan aday adayı Osman Sert ise, “48 saat konuşmayacağım. İlke kararı aldım. Sakin olmak lazım” dedi.

YAVUZYILMAZ: BERGAMA'YI DA İYİ BİLİRLER
Bergama eski İlçe Başkanı, belediye başkan aday adayı İdris Yavuzyılmaz ise, “Karar Bergama için hayırlısı olsun. Partimizin üst yetkili kurumları her şeyi çok iyi biliyor, Bergamayı’da iyi bilirler. Bizden iyi bilirler” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.