Dolar 34,1230
%-0.04
Euro 38,1432
%0.6
Altın 2.912,260
%0.93
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ağrı Belediyesi kardeş okulları buluşturdu

Ağrı Belediyesi kardeş okulları buluşturdu

Eskişehir Özel Samanyolu Eğitim Kurumları, Ağrı merkez Yoncalı Köyü İlköğretim Okulu'nu kardeş seçerek, öğrencilerine yardımda bulundu. Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, yaptığı açıklamada, "Özel Samanyolu Gülbahar Koleji yetkilileri,...

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 12:49
Eskişehir Özel Samanyolu Eğitim Kurumları, Ağrı merkez Yoncalı Köyü İlköğretim Okulu'nu kardeş seçerek, öğrencilerine yardımda bulundu. Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, yaptığı açıklamada, "Özel Samanyolu Gülbahar Koleji yetkilileri, ilimize gelerek sizleri kardeş okul seçti. Burada amaç, doğu ile batının arasında hiçbir fark olmadığını ve güzel yurdumuzun her santimetrekaresinde yaşayan vatandaşlarımızın eşit olduğunu göstermektir. Onlara Ağrı halkı ve sizlerin adına teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen günlerde Ağrı Belediyesi olarak kardeş okullarımıza çeşitli yardımlarda bulunmak istiyoruz." dedi.

Özel Samanyolu Gülbahar Koleji Müdürü Ahmet Kurt ise, "Değerli öğrencilerimiz, bizleri burada ağırladığınız için Belediye Başkanımız Hasan Arslan'a, Okul Müdürü Maviş Aslan'a ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. Sizler, geleceğin fikir babaları olarak Allah nasip ederse bir yerlere geleceksiniz. Başkanımızın söylediği gibi yarınların öğretmeleri ve idarecileri olacaksınız ama unutmayınız ki nasıl doğuda kardeş olarak geçiyorsanız, biz de sizleri batıda bağrımıza basmaktan şeref duyarız. Bizleri burada sizlerle biraraya getiren herkese teşekkürler ederim." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.