Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Badıllı, Ankara’ya sevk edildi

Badıllı, Ankara’ya sevk edildi

Bediüzzaman Said-i Nursi’nin talebesi Abdulkadir Badıllı, Şanlıurfa’da geçirdiği ameliyatın ardından gece Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Badıllı’nın yaklaşık bir ay hastanede tedavi görmesi bekleniyor. Şuuru...

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 11:59
Bediüzzaman Said-i Nursi’nin talebesi Abdulkadir Badıllı, Şanlıurfa’da geçirdiği ameliyatın ardından gece Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Badıllı’nın yaklaşık bir ay hastanede tedavi görmesi bekleniyor. Şuuru açılan Badıllı’nın ilk isteği dua oldu.

Karın ağrısı şikayeti ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde geçirdiği ameliyatla kalın bağırsakları alınan Said-i Nursi’nin talebesi Abdulkadir Badıllı’nın durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Şanlıurfa’da geçirdiği ameliyat sonrası şuuru açılan Badıllı’nın son giden ziyaretçileri ile konuşmaya başladığı ve dua istediği belirtildi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu, AK Parti milletvekilleri Halil Özcan ve Mahmut Kaçar, Badıllı’yı dün hastanede ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan protokol, daha iyi hizmet alacağı hastaneleri araştırdı. Milletvekillerinin girişimi ile Gazi Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilme kararı alındı. Doktorların da tavsiyesi üzerine gece ambulansla hava alanına götürülen Badıllı, buradan da uçak ambulansla Ankara’ya gönderildi.

Badıllı'nın yaklaşık bir ay boyunca Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde müşahede altında tutulması bekleniyor. Badıllı'nın enfeksiyonel hastalıklardan korunması için Ankara'ya sevk edildiği, tedavisinin Gazi Üniversitesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kerem tarafından sürdürüleceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.