Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,350
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ahıska Türkleri, Kutlu Doğum programında bir araya geldi

Ahıska Türkleri, Kutlu Doğum programında bir araya geldi

Ahıska Türkleri, Kutlu Doğum etkinliğinde bir araya geldi. Ahıska Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği (AKYAD) tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine çok sayıda Ahıskalı öğrenci ve aileler katıldı.     Manavkuyu’daki...

  • Ege Postası
  • 28.04.2013 - 14:47
Ahıska Türkleri, Kutlu Doğum etkinliğinde bir araya geldi. Ahıska Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği (AKYAD) tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine çok sayıda Ahıskalı öğrenci ve aileler katıldı.

    Manavkuyu’daki dernek binasında düzenlenen etkinlikte şiir ve ilahilerin okundu. Programda okunan Kur'an-ı Kerim huşu içinde dinlendi. Programda konuşan AKYAD Başkanı Muhammet Işık, “Biz Ahıskalıları biz yapan birçok milli ve manevi değerlerimiz vardır, dilimiz birdir, dinimiz ve inancımız birdir, örf ve adetlerimiz bir o halde birlikte hareket edip ortak sorunlarımıza ortak akıl ile çözümler üretmeliyiz.” dedi.

    Tüm Ahıskalılar Sosyal İktisadi İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği (TASİYAD) Başkanı Habibullah Mürsel de programda Peygamber Efendimizin hayatından örnekler verdi. Mürsel, günümüz insanlarının güncel sorunlarını çözmek için Peygamber Efendimizin ortaya koyduğu çözüm yöntemlerine bakılması gerektiğini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.