Dolar 34,1838
%-0.07
Euro 37,8898
%0.31
Altın 2.924,070
%-0.19
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Kadınlar 150 bini geçti

Ak Kadınlar 150 bini geçti

Denizli’de gerçekleşen AK Parti Kadın Kolları 2. Bölge Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı’na İzmir damgasını vurdu. 15.11.2011 -15.11-2012 tarihleri arasında AKBİS sistemi dikkate alınarak hazırlanan rapor doğrultusunda İzmir AK Parti Kadın Kolları üye sayısında ülke genelinde üçüncü sırada yer aldı. Mahalle yönetimlerin oluşturulması bakımından da önemli bir başarı yakalayan AK Parti İzmir Kadın Kolları bu alanda da Türkiye ikincisi oldu.

  • Ege Postası
  • 19.11.2012 - 15:21
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Denizli’de gerçekleşen AK Parti Kadın Kolları 2. Bölge Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı’na İzmir damgasını vurdu. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit’in de katıldığı, partili kadınlara teşkilat içi eğitim, kadının siyasetteki yeri ve aile içi eğitim konularında bilgilendirme yapılan toplantıda İzmir AK Parti Kadın Kolları övgü topladı.
2. Bölge Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı’nda tüm illerdeki kadın kollarının çalışmaları ve üye sayıları hakkında slayt gösterisi ile verilen bilgilendirmede 15.11.2011 -15.11-2012 tarihleri arasında AKBİS sistemi dikkate alınarak hazırlanan rapor doğrultusunda İzmir Ak Parti Kadın Kolları üye sayısında ülke genelinde üçüncü sırada yer aldı. Konya ve Karaman’ın ardından gelen İzmir Ak Parti Kadın Kolları 77 bin olan üye sayısını bir yılda 150 bin 533’e çıkartarak büyük başarı sağladı. Mahalle yönetimlerin oluşturulması bakımından da önemli bir başarı yakalayan AK Parti İzmir bu alanda da Türkiye ikincisi oldu.

"OTURMADIK KAPI KAPI DOLAŞTIK"

30 İlçe başkanı ile birlikte Denizli’ye giden AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak verimli ve başarılı bir toplantı gerçekleştiğini belirtti. İzmir’in üye sayısında ve mahalle yönetimlerinin oluşturulmasında Türkiye’de ilk üçe girdiğine dikkat çeken Kızılırmak tüm ilçe teşkilatlarına teşekkür etti. Bir yılda üye sayısı artışında yakalanan başarının sırrını da açıklayan Kızılırmak,”İlçelerde oturarak değil tek tek kapı kapı dolaşarak sandık bazlı üye çalışması yaparak bu sayıya ulaştık. Göreve geldiğimde üye sayısında 150 bin hedefim vardı. Bugün bu rakamı geçtik” dedi.

İZMİRli AK KADINLARIN EĞİTİM HAFTASI

Bu arada İzmir Ak Parti Kadın Kolları’nı bu hafta yoğun bir mesai bekliyor. Meme Kanseri Haftası nedeni ile yarın seminer verecek olan Kadın Kolları, haftasonu gerçekleşecek olan Yerel Yönetimler Şurası’na da tam kadro katılacak Büyükşehir Yasası’nın anlatılacağı toplantıyı ilerleyen süreçte etkin bir rol almak için pür dikkat takip edecek. İzmirli AK Kadınlar 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de her ilçede etkinlik düzenleyecek. AK Partili kadınlar yaşlı ve emekli olmuş öğretmenleri, öğretmen derneklerinin ve okulları ziyaret edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.