Dolar 34,1728
%0.11
Euro 38,1863
%-0.15
Altın 2.937,810
%0.15
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Parti İzmir'de o başkanlar revizyon istedi!

Ak Parti İzmir'de o başkanlar revizyon istedi!

AK Parti İzmir’in çiçeği burnunda il başkanı Bülent Delican ilçe başkanları ile ilk toplantısını iftar programıyla gerçekleştirdi. Dört ilçe başkanının Delican’la yaptıkları görüşmede ilçe yönetimlerinde revizyon talep ettikleri öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 07.07.2014 - 08:38
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – AK Parti İzmir’de  3,5 yıllık Ömer Cihat Akay’ın il başkanlığının ardından Bülent Delican dönemi başladı. Bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevin tebliğ edildiği Delican, ilçe başkanlarıyla ilk toplantısını Balçova Termal Otel’de düzenlenen iftar programında gerçekleştirdi.5 gün içinde il yönetim kurulunu oluşturacak olan Delican, bu konuda ilçe başkanlarına danıştı.

"Yeni başkan ilk toplantısını gerçekleştirdi"haber için tıklayınız

4 İLÇE REVİZYON İSTEDİ
İl başkanı olarak atanmasının ardından düzenlediği basın toplantısında gündemlerinde ilçelere yönelik revizyon olmadığını ifade eden ve “Teşkilat,  hizmet ve çalışma dışında bir şey düşünmesin. Yoğun bir süreç var önümüzde” diyen Delican’a bire bir görüşmelerde Güzelbahçe, Narlıdere, Karşıyaka ve Balçova ilçe başkanlarının revizyon isteklerini dile getirdikleri öğrenildi.Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahriman, Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Acar, Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ın daha güçlü ve aktif bir yönetim kadrosu  için revizyon talep ettikleri bildirildi.

DELİCAN GENEL MERKEZE İLETECEK
İl Başkanı Delican’ın ilçe başkanlarının revizyon talebini il yönetim kurulu listesini onaylatmak için gideceği Genel Merkez’e ileteceği öğrenildi. Taleplerin kabul görmesi halinde ilçe yönetimlerinin istifaları alınacak, ilçe başkanlarına verilecek yetkiyle yeni yönetimlerin oluşturulması sağlanacak.

YÖNETİMDE İLÇE BAŞKANI OLACAK MI'
Öte yandan bazı ilçe başkanlarının, il yönetim kurulunda yer alabileceği öne sürüldü. Delican’ın yapacağı istişareler sonrası il yönetiminde yürütme kurulunda beraber çalışmak istediği ilçe başkanı olursa, bu isim veya isimler için istifa durumu oluşacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.