Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Parti İzmir hafta sonu Karabağlar mesaisi yapacak

Ak Parti İzmir hafta sonu Karabağlar mesaisi yapacak

'Bir kırsal bir metropol’ sloganıyla yola çıkan AK Parti İzmir Teşkilatı önümüzdeki Cumartesi günü Karabağlar’a çıkarma yapacak. İlçenin 55 mahallesinde her noktaya gün boyu ulaşacak olan grupta İl Başkanı Ömer Cihat Akay, vekiller,il başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolu başkan ve yöneticileri yer alacak. Karabağlar çıkarmasında İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve İl Kadın Kollarını özel görev bekliyor.

  • Ege Postası
  • 18.02.2013 - 14:51

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Bütünşehir Yasası’nın TBMM’de kabul edilmesinin ardından İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ve partiler kırsala yönelik projeler üretmeye başladı. Bu eksende AK Parti İzmir İl Başkanlığı kırsaldaki seçmenle buluşmak için harekete geçmiş ve ilk olarak geçtiğimiz Cumartesi günü Bergama’ya çıkarma yapmıştı. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen ve Büyükşehir Yasası hakkında bilgilendirme yapan teşkilat Bergama dönüşü durum değerlendirmesi yapmış ve bu ziyaretlerin her ayın birinci ve üçüncü Cumartesi günü rutin hale gelmesi kararını almıştı. ‘Bir kırsal bir metropol’ sloganıyla yola çıkan AK Parti İzmir Teşkilatı bu Cumartesi Karabağlar’a çıkarma yapacak. İlçenin 55 mahallesinde her noktaya gün boyu ulaşacak olan grupta İl Başkanı Ömer Chat Akay, vekiller,il başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolu başkan ve yöneticileri yer alacak.

ŞENGÜL’E ÖZEL GÖREV

AK Parti İzmir Teşkilatı Karabağlar’da yapacağı ziyaretlerde güzergahı da ve görev paylaşımını da belirledi. Karabağlar’da özel görev İzmir Milletvekili Aydın Şengül’e verildi. Aynı zamanda TBMM İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyesi olan Şehir Plancısı Şengül, Karabağlar’da kentsel dönüşüm yapılacak olan mahallelere gidecek. Bu mahallelerde vatandaşları bilgilendirecek sorularına yanıt verecek. Karabağlar’da bir özel görevde Kadın Kollarının olacak. Vekiller ve İl Başkan yardımcıları sokakta vatandaşla bir araya gelecek esnafı ziyaret edecek, kadın kolları üyeleri ise evlerin kapısını çalacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.