Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak gençler hedef büyüttü

Ak gençler hedef büyüttü

AK Karşıyaka Gençlik Kolları, kısa sürede 30 ilçe arasında 27. sıradan 12 sıraya yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

  • Ege Postası
  • 15.10.2012 - 16:45
EMİR ATİLHAN- HABER SERVİSİ/ AK Karşıyaka Gençlik kolları başkanı Özkan Senturk Ege Postası’na yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini değerlendirdi. Karşıyaka’da kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirip AK gençleri buluşturan Özkan Senturk“gerçekleştirmiş olduğumuz kahvaltılı toplantıda geçmiş  haftaya dair durum değerlendirmesi yapıp, Karşıyaka gençlik kollarında üye olan 2900 arkadaşımıza şu soruları sorduk.

-Başlatmış olduğumuz sandık kurulu çalışmasında görev alacaklar listesine girmek ister misiniz'

-2013 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde sandık yönetim kurulunda bulunmak istiyor musunuz'

-Gönüllü olan üyelerimize bizimle aktif olarak çalışmaya hazır mısınız'

-Bulunduğunuz  mahallelerde, mahalle teşkilatında görev almak istiyor musunuz'


GÖREV ALMAK İSTEYENLERİ TESPİT ETTİK

Özkan Öztürk bu çalışma neticesinde hangi mahallede ne kadar üyemiz var aynı zamanda ne kadarı görev almak istiyor bunun tespitini yapmış olduk. “ Ak Karşıyaka Gençliği İçin Zor Diye Bir Şey Yoktur, Hedefimiz İmkansızı Başarmaktır” diye konuştu.



CİDDİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

AK Karşıyaka Gençlik Kolları olarak yerel seçimlere liselerden başlayarak mahallelere doğru ciddi ve özverili bir şekilde çalışma yaptıklarını vurgulayan Özkan Öztürk “Sandıkta bulunan genç seçmenleri AKBİS sisteminden tespit edip evlerine misafir olup bire bir iletişim kuruyoruz, bu çalışmalarda üyelerimizin hatırlarının sorulması, onlarla samimiyet ortamının tahsis edilmesi kendilerini mutlu ediyor ve partimize olan sevgilerinin yeniden tazelendiğini belirtiyorlar. Yapmış olduğumuz mahalle ve ev ziyaretlerinde karşılaştığımız vatandaşlar “diğer siyasi partilere oy verdiklerini ama ümit ettikleri çalışmayı göremediklerini ve bu yüzden hayal kırıklıklarının olduğunu” belirterek bir çay içmeye evlerine davet edip, partimizi daha yakından tanıyıp, önümüzdeki seçimlerde bir de Ak Belediyeciliği denemek istediklerini belirtiyorlar. Bu çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk” dedi.

Genel Merkez Seçim İşleri Başkan yardımcımız Sn Mehmet Sekmen’in bizlerden istediği gibi “ İnsanlarla birebir iletişime geçip elini sıkıp, gözlerimizi, gözlerinden ayırmadan bakarak, hatırlarını  soruyor, sorunlarını dinleyip, çözümlerini öneriyoruz” diyen Özkan Öztürk en önemlisi de kapı taraması  uygulayıp evlere girerek ziyaretler gerçekleştiriyoruz Karşıyaka Ak Gençlik olarak bu çalışmanın ne kadar önemli olduğunu yaşayarak görmüş oluyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.