Dolar 34,2139
%0.1
Euro 37,9024
%-0.5
Altın 2.931,340
%1.22
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay, Bakan Yıldırım'ı anlattı!

Akay, Bakan Yıldırım'ı anlattı!

AK Pati İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Çiğli ilçe teşkilatı ile buluşmasında ismi Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ağırlık kazanan Bakan Binali Yıldırım’ın adaylığını adeta hissettirdi. Akay, Bakan’ın İzmir’e yaptığı yatırımları anlattı, teşkilata ‘sahada anlatın’ mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 22.11.2013 - 10:34
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkanları netleşmeye başladı. İzmir’de Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın ismi ağırlık kazanırken, önümüzdeki hafta resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

“SAHADA ANLATIN”
Hafta başında ilçe turuna çıkan ve aday adaylarının da hazır bulunduğu toplantılarda teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Pati İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Çiğli ilçe teşkilatı ile buluşmasında Bakan Yıldırım’ın adaylığını adeta hissettirdi. Akay, Bakan Yıldırım’ın İzmir’e yaptığı yatırımları anlattı, teşkilata ‘sahada anlatın’ mesajı verdi.

“ENERJİYİ İÇİMİZDE HARCAMAYALIM”
Akay, Çiğli ilçe teşkilatı ile yaptığı toplantıda tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını söyledi. Sahada yapılacak çalışmalarda aday adaylarının çalışmalarına teşkilatın aynı oranda destek vermek zorunda olduğunu ifade ederken, ana kademeden kadın ve gençlik kollarından görevli isimlerin aday adaylarıyla birlikte çalışmalara katılması talimatını verdi. Akay, “Enerjiyi kendi içimizde harcamayalım’ dedi.


YILDIRIM’I ANLATTI
Akay, konuşmasının devamında Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi ağırlık kazanan Bakan Binali Yıldırım’a yönelik CHP tarafından yapılan ‘İzmir’e hangi yatırımı yaptı’ eleştirilerine tepki gösterdi. Akay, “CHP Milletvekilleri diyor ki ‘Binali Yıldırım bakan olarak İzmir’e ne yaptı'’ Marmaray projesinin maliyeti eski paraya göre 5 katrilyon. İzmir İstanbul otoyolunun maliyeti bu paranın 2 katı. Adnan Menderes Havalimanı nereden nereye geldi. Konak Tüneli’nin yarıladık. Çevre yollarının, duble yollarının nasıl yapıldığının farkına varmıyorlar. Bunları İzmir’de anlatmamız gerek” dedi.

YÜZDE 50’NİN ÜZERİNDE OYLA KAZANIRIZ
Hükümetin İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne destek olmadığı yönünde yapılan eleştirilerinde haksız olduğunu nitelendiren Akay, “ Büyükşehir’in yıllık bütçesinin yüzde 90’ı İller Bankasından geliyor. CHP uzun zamandır iktidar İzmir’de ne yaptı kentte... Elle tutulur ne sayabilirsiniz. Vatandaş bunları görüyor. Yüzde 50’nin üzerinde bir oyla yerel seçimleri kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.