Dolar 34,1864
%0.15
Euro 38,1366
%-0.28
Altın 2.924,570
%-0.3
Bist-100 9.771,00
%-0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay, Bayraklı'nın yeni yönetiminden çok umutlu

Akay, Bayraklı'nın yeni yönetiminden çok umutlu

Bayraklı’da yaşanan tartışmalara İl Başkanı Ömer Cihat Akay son noktayı koydu. Akay ” istifa edenlere,senin derdin Erdal’la siyaset yapmaksa buyurun yap’ deriz. Kişiye bağlı siyaset yapmıyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 27.03.2013 - 10:53
HABER SERVİSİ- AK Parti Bayraklı’da İlçe Başkanı Erdal Seyitler'in genel merkez tarafından görevden alınmasına neden olan gelişmelerin ardından İl Başkan Ömer Cihat Akay sert çıktı. Akay “AK Parti’de kimse kişisel hesap yapamaz, bunu yapanlar hesabını verir” diyerek tepki gösterdi. Akay konuşmasına söyle devem etti; “Bayraklı’da her şeyin eskisinden daha güzel gideceğine inanıyorum. Aynı dedikodu (istifalar olacak söylemleri) Karşıyaka’daki değişiklikte de oldu. Geçmişe bir bakıyorsunuz mevcut Karşıyaka’ya bakıyorsunuz daha mükemmel bir yönetim var. Demek ki biz doğrusunu yapmış. Aynısını Bayraklı için düşündük. Bizim kimseyle şahsi bir alıp veremediğimiz yoktur. Burada teşkilat esastır.

SENİN DERDİN SEYİTLER’LE SİYASET YAPMAKSA BUYUR YAP
Teşkilatı esas kabul ediyorsan sorun yok. “istifa edenlere senin derdin Erdal’la siyaset yapmaksa buyurun yap’ deriz. Kişiye bağlı siyaset yapmıyoruz. Çok fazla istifa geleceğini düşünmüyorum. Gelirse arkadaşlar olayı şahsileştirir. Yanlış yaparlar. Parti politikalarımızda bizim değişiklik yok. Yarın ben il başkanlığından gittiğimde insanlar partiden istifa mı edecek. Böyle bir şey yok.

SOSYAL MEDYA’DA PARTİYİ ELEŞTİRENLERİ AFFETMEM
Bir müddet sonra bu iş durulur. Bundan sonra partiyi sosyal medya’da eleştirenler hakkında gerekeni yapacağız. Herkes aklını başına alacak. Partiyi kamuoyunda küçük düşürenler bunu bedelini öder” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.