Dolar 34,1732
%0.11
Euro 38,2081
%-0.1
Altın 2.934,140
%0.03
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay'dan Veli Kalkan'a anlamlı jest

Akay'dan Veli Kalkan'a anlamlı jest

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın yanından ayırmadığı ‘Bir liderin doğuşu’ kitabı bugüne kadar binlerce İzmirli’ye ulaştı. Akay Başbakan Erdoğan’ın hayatını ele alan kitabın 10 binincisini ünlü iş adamı Veli Kalkan’a hediye etti

  • Ege Postası
  • 30.03.2013 - 11:22
EGE POSTASI- Yerel seçimler öncesi temposunu arttıran AK Parti’de İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Başbakan Erdoğan’a olan hayranlığını gizlemeyen ünlü iş adamı Veli Kalkan bir kez daha buluştu. Buluşmanın en anlamlı bölümüyse Akay’ın Kalkan’a Başbakan Erdoğan’ın siyasi yolculuğunu mercek altına alan ‘Bir Liderin doğuşu” kitabını hediye etmesiydi. Kitaba verdiği öneme dikkat çeken Akay “ ilk il başkanı olduğumda 5 bin tane aldım. İl yönetim kurulu tanıtım toplantısı vardı 3 bin tanesini orada dağıttım. Parça parça 2 bin 3 bin tane daha aldım onları da dağıttım. Bugüne kadar 10 bin civarında dağıttım. Gittiğim zaman ilçe divanlarında hediye ediyorum. Her toplantıda bir tane dağıtıyorum” dedi.



O KİTABI OKUDUĞUMDA AĞLIYORUM
Akay “Başbakanımızın bir liderin doğuşu kitabını dağıtmaktaki amacım Başbakanımızın hayatını insanların bilmesi. Orada çok güzel anılar var. İnsanı duygulandırıyor. Büyükşehir belediye başkanlığından cezaevine gidişi, AK Parti’nin nasıl kurulduğunu, Muhtar bile olamaz denilen birinin nasıl Başbakan olduğunu çok güzel anlatıyor. Ben herkesin bu kitabı incelemesini istediğim için bu kitapları dağıtıyorum ve dağıtmaya devam edeceğim. Ben o kitabı okuduğum zaman bir çok yerinde ağlayarak okuyorum” diye konuştu.

BÜYÜK GURUR DUYDUM
Akay’ın 10 bininci kitabı kendisine vermesinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu vurgulayan Veli Kalkan, “Başbakan Erdoğan’ın çalışmalarını bütün dünya takdir ediyor. Yurt dışında Ak Parti öncesi ve sonrası Türk işadamlarına olan yaklaşımın nasıl değiştiğini kendi gözlemlerimden biliyorum. ‘Bir liderin doğuşu’ kitabını okumak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.