Dolar 34,1738
%0.11
Euro 38,1823
%-0.16
Altın 2.937,270
%0.13
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özkan'dan iddialı sözler

Özkan'dan iddialı sözler

AK Parti Bornova İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, AK Parti’nin Bornova’da hizmet ateşini yakmak için gün saydığını belirtti.

  • Ege Postası
  • 29.03.2013 - 20:42

 İZMİR- Bornova’nın hizmete susadığını ifade eden Özkan, “Bornova hizmete susadı. Bornova’nın AK Parti belediyeciliği ile buluşmaya ihtiyacı var. Herkes takdir etmektedir ki, AK Parti belediyeciliğinin karşılığı başarıdır. AK Parti belediyeciliği çevreye duyarlı belediyecilik anlayışıdır. Halkın gönlünü kazanmaya yönelik davranış biçimidir. Biz Bornova’da gönüller yapacağız. İnşallah buna az kaldı. Yerel seçimlerden sonra Bornova için bambaşka bir milat başlayacak.” dedi.

AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı Mart ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Bornova Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ,  AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar’ın yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle partililer katıldı.

Millete hizmeti sevda biliyoruz

AK Parti’nin millete hizmeti sevda bilenlerin partisi olduğunu belirten Hüseyin Özkan, Türkiye son 11 yıl içinde gösterdiği değişim ve gelişimle artık dünyada ve bölgede büyük bir güç haline gelmiştir. Ülkemizin ihmal edilmiş ve unutulmuş sorunlarını çözmüş bir siyasi hareketin mensuplarıyız. AK Parti, milletimizin karşısına baskı siyasetiyle değil, hizmet siyasetiyle çıkmaktadır. AK Parti, millete hizmeti sevda bilenlerin partisidir. Biz Bornova’ya hizmeti sevda biliyoruz.  İzmir, geçmişinde büyük medeniyetlerinin, farklı kültürel zenginliklerin coğrafyası olmuştur. İzmir’de iş yapmak vizyon ister, farklı belediyecilik anlayışı ister. İşte bunu AK Parti'nin belediyecilik anlayışında göreceğiz. İzmir’de ve Bornova’da sahip olduğumuz büyük potansiyele yakışır bir belediyecilik anlayışı ile AK Parti olarak göreve hazırız.” şeklinde konuştu.

Hamza Dağ: İzmir hizmet bekliyor

Toplantıda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, İzmir’in diğer şehirlere göre hizmet anlamında ‘kaplumbağa’ gibi yol aldığını, bu durumu endişe ile takip ettiklerini belirtti. Dağ, “1999’dan bu yana İzmir’i yöneten sözde sosyal demokrat zihniyetin sonuçlarını şehirde görüyoruz. Henüz altyapı sorunlarını dahi çözememiş bir İzmir görüyoruz. Biz en büyük yatırımı altyapıya yaptık diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na şunu sormak istiyorum. Madem en büyük yatırımı altyapıya yaptın, altyapının göründüğü tek bir nokta vardır, o da yağmurda milleti mağdur etmeyecek görüntülerin yaşanmamasıdır. Ama görüyoruz ki İzmir’in birçok bölgesinde biraz yağmur yağsa durum hep aynı. Eğer böyle beceriksiz bir yönetimle biz 5 yıl daha devam edersek İzmir diğer şehirler karşısında çok daha gerilerde kalacaktır. İzmir için hiçbir şey yapılmadı demiyoruz; ancak İzmir’in kaplumbağa gibi yol aldığı açıkça ortada. İktidar partisinin yönetimindeki şehirlerin ise hizmet koşusuna yetişemiyoruz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.