Dolar 34,1738
%0.11
Euro 38,1823
%-0.16
Altın 2.937,270
%0.13
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadının sesi daha gür çıkacak

Kadının sesi daha gür çıkacak

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından başlatılan "7 ayda 7 bölge" projesi kapsamında İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı'nca “7 ayda ilçeler projesi” Güzelbahçe'de start aldı

  • Ege Postası
  • 29.03.2013 - 10:15
İZMİR- Amfi Tiyatro gerçekleştirilen toplantıya, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Özgün Utku,  CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan ve partili kadınlar katıldı.

CHP Güzelbahçe Kadın Kolu Başkanı Belgin İpekoğlu,  İzmir İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu ile gönüllü katılımcılara “7 ayda Güzelbahçe” projesini tanıttı.  Kadın politikaları oluşturmayı amaçlayan '7 Ayda ilçeler projesi'nin  15 Ağustosa kadar devam edeceği belirtildi.  Kadın Kolları Başkanı Belgin İpekoğlu, “Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz eşit  temsil, eşit katılım talebimizi artırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, yek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç Güzelbahçeli kadınlardan gelecek” dedi. 


 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.