Dolar 34,1795
%0.13
Euro 38,0675
%-0.46
Altın 2.929,780
%-0.12
Bist-100 9.795,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş'dan 'Bayrak Mitingi' açıklaması

Karataş'dan "Bayrak Mitingi" açıklaması

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 20 Nisan 2013 tarihinde İzmir'de gerçekleştirilecek olan "Bayrak Mitingi" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 27.03.2013 - 13:26
İZMİR-  MHP Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” programları kapsamında 20 Nisan 2013 Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek “Bayrak Mitingi” ile ilgili olarak İl Başkanı Necat Karataş şunları söyledi;

“Milli birlik ve bütünlüğümüzün zedelendiği, terörün, bebek katilinin ve teröristin mükafatlandırıldığı bir dönem yaşıyoruz. AKP politikalarının ülkemizi ve milletimizi hangi noktaya getirdiğini çok iyi gören Türk Milleti, olan bitene artık dur demektedir.

İktidara geldiği günden itibaren Türklüğe, milli değerlere ve milli bütünlüğe karşı elinden gelen her türlü saldırıyı gerçekleştiren AKP hükümeti Habur rezaletine daha büyüğünü ekleyerek, “barış süreci” adı altında terör örgütünü siyasallaştırma çabası sarf etmektedir. Artık Milletimiz AKP gerçeğini görmüş, direnişe geçmiş milli direniş merkezi olarak da MHP’yi seçmiştir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle Bursa’da gerçekleştirilen “Kuruluş Mitingi”nden sonra şimdi sıra 20 Nisan 2013 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz “Bayrak Mitingi”ne gelmiştir.”

Gönlünde Vatan sevgisi olan herkes davetlidir.

Bu miting alelade siyasi bir miting değil, kalbinde vatan ve millet sevdası, bölünmez bir bütün fikri olan herkesin katılması gereken büyük bir buluşma olacaktır. Bergama’nın Kınık’ın dağ köylerinden, Karaburun’daki balıkçı kardeşlerimize kadar ulaşacak olan bu mitingde buluşacağız.

İzmir’den yükselteceğimiz “Bayrak” bütün Türkiye’yi kuşatacak ve gaflete dur diyecektir. Yüzbaşı Şerafettin’in İzmir Vilayet gönderine çektiği bayrak sonsuza dek dalgalanacaktır. Bayrak Mitingimiz de bu iradenin yeniden ortaya konması olacaktır!

Türkiye ve Türk Milleti aşkına tüm hemşehrilerimizi 20 Nisan Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda “Bayrak Destanı” yazmaya bekliyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.