Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9259
%0.4
Altın 2.919,880
%-0.33
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akil İnsanlar İç Anadolu Bölgesi Grubu, Kırşehir’de karanfillerle karşılandı

Akil İnsanlar İç Anadolu Bölgesi Grubu, Kırşehir’de karanfillerle karşılandı

Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu, Kırşehir'de, BDP'li yetkililer tarafından karanfillerle karşılandı.    Kırşehir’de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 15:03
Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu, Kırşehir'de, BDP'li yetkililer tarafından karanfillerle karşılandı.

    Kırşehir’de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu, Türkiye'nin içinde bulunduğu 30 yıllık süreci çözüme ulaştırmak için bir imkan doğduğunu ve bunun değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

    Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren, "Bu karanfiller, ülkemiz barışı için bir vesile olur.” dedi. Heyet Başkanı Taşgetiren, “Memleketimiz 30 yıldan beri normal olmayan bir süreç yaşıyor, normal olmayan ifadesinin içini her birimiz kendi bakışımızca doldurabiliriz. Can kaybediyoruz kan kaybediyoruz. Bu durumu düzeltmek için elimizde bir imkan var bunu değerlendirmeliyiz.” dedi.

    "Aslında evlatlar babalarını gömerler, hayatın akışı öyledir" diyen Taşgetiren, “Genç evlatlar aksakallı babalarını toprağa verirler. Ama yaşadığımız bu 30 yıllık süreçte aksakallı babalar siyah saçlı evlatlarını toprağa veriyorlar. Bu durum memleketimiz adına keşke yaşanmasaydı diyeceğimiz dememiz gereken bir şey. Memleketin kimyası değişti biz bu değildik, biz Türkü Kürdü bilmezdik. Çünkü bizler birbirimize kız alıp vermiş milletleriz çocuklarımız var. Biz bir aileyiz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.