Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener İzmir’de önce oraya gidecek

Akşener İzmir’de önce oraya gidecek

Meral Akşener’in 17 Şubat’taki il başkanlığı binasının resmi açılış töreni için geleceği İzmir’de programının ayrıntıları da giderek netleşiyor. İl binası açılışından önce Atatürk’ün annesinin Karşıyaka’da bulunan Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’na gidecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada Karşıyakalılarla buluşacak. İYİ Parti'de program netleşiyor

  • Ege Postası
  • 01.02.2018 - 15:04

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan, il yönetim kurulu, disiplin kurulu, divan kurulu üyelerini belirleme sürecini tamamlayan ve Bergama dışında 29 ilçe başkanını belirleyen İYİ Parti’de, gözler  ilçe kongrelerinin ardından İzmir’e gelecek olan Meral Akşener’e çevrildi.

İLK DURAK ANIT MEZAR OLACAK, ARDINDAN KARŞIYAKALILARLA BULUŞACAK

Partisinin Çankaya’da bulunan il binası açılışı için 17 Şubat’ta İzmir’de olması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sabah saatlerinde Karşıyaka’da bulunan Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kabristanına gidecek.

Programın netleşmeye başladığını belirten İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, “Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi, Zübeyde Hanım’ın mezarını ziyaret edip burada bir Fatiha okuyacak. Ardından Karşıyakalı hemşehrilerimizle buluşacak, onlarla sohbet edecek. Burada esnaflarla da bir araya gelecek, onları ziyaret edecek. Ardından il binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Akşam da sivil toplum kurumu temsilcilerinin de katılacağı yemeğe katılacak" diye bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.