Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener'e karşı propaganda: 'Ülkücü' ve 'erkek' değil!

Akşener'e karşı propaganda: 'Ülkücü' ve 'erkek' değil!

Meral Akşener'e MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını koyması yönünde yoğun baskı olduğu haberleri gelirken parti tabanında da bir 'karşı propaganda' olduğu belirtiliyor. Buna göre Akşener'in, 'hareket dışından olduğu' ve 'erkeklerin ağırlıkta olduğu hareketin başına bir kadın gelemeyeceği' vurgulanıyor.

  • Ege Postası
  • 10.11.2015 - 12:22
1 Kasım’daki seçim sonucundan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yönetimini sorumlu tutan çevrelerin kongre için çevresinde birleştiği isim Meral Akşener oldu. Akşener’in aday olması için kıramayacağı, siyasette etkili olmuş merkez sağdan önemli isimlerin devreye girdiği belirtiliyor.

'ÜLKÜCÜYE, HAREKET DIŞINDAN BAŞKAN OLMAZ'
Habertürk gazetesinden Saliha Çolak'ın haberine göre, MHP tabanındaysa Akşener isminin öne çıkması üzerine karşı propagandaya hız verildi. Parti içinde Akşener’e karşı, “Ülkücü hareket dışından gelen, ülkücüye genel başkan olamaz” ve “erkeklerin ağırlıkta olduğu ülkücü hareketin başına bir kadının geçmesi mümkün değil” tezi kullanılıyor.

Akşener’in DYP’de Tansu Çiller ile siyasete girip etkili bir isim olarak kritik dönemlerde görev yapması, ardından Ak Parti’nin kurucuları arasında yer alıp, tam kuruluş aşamasında bu hareketten ayrılması ve MHP’ye katılması MHP’deki değişim taleplerinin adresi olarak gösterilen Akşener’i zorlayan propaganda olarak öne çıkıyor. (Habertürk)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.