Dolar 34,2023
%-0.01
Euro 37,9200
%0.39
Altın 2.911,180
%-0.63
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Al: Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu'na destek sinyali verdi

Al: Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu'na destek sinyali verdi

İzmir’in en büyük sivil toplum örgütleri arasında yer alan Anadolu Birliği Derneği yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla “çözüm süreci” ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüştü.

  • Ege Postası
  • 15.11.2013 - 11:09
Merkezi İzmir'de bulunan Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al, çözüm sürecine destek için gittikleri Ankara'da görüştükleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, önemli mesajlar verdiğini söyledi. Yeni Asır'a konuşan Al, Kılıçdaroğlu'nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda Aziz Kocaoğlu'nu desteklediği yönünde sinyaller verdiğini söyledi.
Yaklaşık 1 milyon kişinin üzerinde Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşın bulunduğu İzmir'in çözüm sürecinde önemli rol oynadığını belirten Koçali Al, destek için Ankara'da gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret ettiklerini ifade etti.

Çalışmalarını beğeniyor
Al, Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusunda ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sıcak baktığı yönünde sinyal verdiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu'nun, Kocaoğlu'nu başarılı bulduğunu özellikle İzmir'de yaklaşık 1 milyon nüfusu bulunan Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşlara yaklaşımını ve bu konuda yaptığı destekleyici çalışmaları beğendiğini ifade ettiğini belirten Koçali Al, "Sayın Genel Başkan, yaptığımız görüşmede Aziz Kocaoğlu'nun projelerini tek tek anlatarak kendisini başarılı bulduğunu söyledi. Kocaoğlu'nun ayrıca Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşlara olan yaklaşım ve tutumunu da beğendiğini söyledi" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.