Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mumcuoğlu'ndan AKSEV, ESDER ve Cem Evi Ziyareti

Mumcuoğlu'ndan AKSEV, ESDER ve Cem Evi Ziyareti

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Mumcuoğlu, ziyaretlerine hızla devam ediyor. Anadolu Kültür Sanat Eğitim Ararştırma ve Dayanışma Vakfı (AKSEV) ile Eskişehirliler Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (ESDER) misafiri olan Mumcuoğlu, kendini tanıttıktan sonra projelerini anlattı. Halk akademisi'nin üzerinde duruldu. Her zaman halkın içinde olacağından behseden Mumcuoğlu, daha sonra AKSEV ve ESDER yöneticilerini dinledi, dilek ve önerilerini not aldı.

  • Ege Postası
  • 15.11.2013 - 10:12
İZMİR- Karşıyaka'da 1500 üyesi olan derneğin yöneticileri "Biz de Karşıyaka'da söz sahibi olmak istiyoruz." dedi. Ardından Belediyecilik anlayışının nasıl olması gerektiği hakkında ki düşüncelerini paylaştılar. Başkanı sokakta görmek istediklerinden bahsettiler ve sosyal tesislerin kar amaçlı değil, hizmet amaçlı yapılması gerektiğine dikkat çektiler.

Keyifle geçen sohbetin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Sonrasında yöneticilerle birlikte Hüseyin Mumcuoğlu, Cemevi ziyareti gerçekleştirdi. Ceme katılan Hüseyin Mumcuoğlu, kendisini tanıtırken, bu kültürle büyüdüğünden ve aleviliğin artık herkes tarafından bir inanç olarak kabul görmesi gerektiğinden bahsetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.